Gabriela Cristea, criticată aspru pentru că-și editează pozele: „Ai vrea tu să fii așa. Te minți pe tine în primul rând”

Data publicării:

Gabriela Cristea a fost pusă la zid de fani, după ce aceștia au observat faptul că vedeta ar fi apelat la mai multe ajustări fizice.

Gabriela Cristea a fost de-a lungul timpului în nenumărate rânduri victima comentariilor negative. Cu toate acestea, vedeta a continuat să posteze diferite imagini, videoclipuri din viața de zi cu în mediul online, chiar dacă „gurile rele” o taxează la fiecare pas. De departe însă unul dintre cele mai ample subiecte de discuție printre fanii acesteia este subiectul kilogramelor în plus. Gabriela Cristea a recunoscut de fiecare dată faptul că are o greutate mai mare decât în trecut, care, povestea ea, a plecat de la fertilizările in vitro. Cu toate acestea, fanii se pare că nu o iartă și îi aduc de fiecare dată în vedere acesteia faptul că și-ar modifica pozele de pe rețelele de socializare și că, în realitate, silueta ei este cu mult mai diferită.

„Ar fi mai adevărată poza dacă nu ar fi atât de extrem editată, sincer parcă te minți pe tine în primul rând și după pe cei ce te urmărim la tv și vedem două siluete diferite. În rest, numai de bine” 

„Ce e cu imaginea asta, aaaaa ți-a zis bărbatul că până la Crăciun să fii așa!!!! Altfel nu vezi sarmale!!” 

„În realitate ești dublu cum ești aici...”

„Trăiască fotoshop. Ai vrea tu sa fii așa duduie. Tu ești cât dulapul”, au fost doar câteva dintre comentariile răutăcioase primite de vedetă de la fani.

VEZI și: Pierderile materiale uriașe pe care Gabriela Cristea le-a numărat, după divorțul de Marcel Toader: „El scotea bani zilnic cât era limita maximă”

Motivul pentru care s-a îngrășat în ultimii ani

Până să le aibă pe cele două fetițe, Gabriela Cristea mărturisește că nu s-a confruntat cu kilogramele în plus și arăta mereu exemplar. Totuși, faptul că nu a putut rămâne însărcinată decât după foarte multe încercări, lucru care a presupus și mai multe tratamente hormonale, a pus-o pe aceasta în fața unei schimbări inevitabile a aspectului fizic, pe care, spune ea, nu o mai poate gestiona deloc.

“Nu mă simt bine fizic și am început să obosesc foarte tare. În momentul în care am făcut tratamentele hormonale pentru sarcină am început să mă îngraș și, până să am fetele, era foarte simplu pentru mine.

Dacă luam un kilogram 2-3-5, mă reglam foarte repede, în două săptămâni eram ok, acum nu mai pot, efectiv nu mai pot. Nu mai pot să țin cură de slăbire.

Mi se pare cumva că poate o las pe ultimul plan și mi se pare important, până la urmă, și cum arăți, dar eu cred că o femeie, dacă se îngrijește, e frumoasă și e frumoasă oricum, și cu 5 kilograme în plus, și cu 10 în plus”, a spus Gabriela Cristea în podcastul Acasă la Măruță.

Citește și: „Mi-era frică să nu fiu bătută” Gabriela Cristea nu a mers la înmormântarea mamei sale. Dezvăluiri cutremurătoare despre relația cu rudele

Youtube video image

Tavi Clonda a sfătuit-o să slăbească

În trecut, Tavi Clonda spunea că i-a recomandat vedetei să dea jos câteva kilograme în plus doar pentru propria liniște sufletească. Totuși, cu și fără acestea, bărbatul are doar cuvinte de laudă la adresa soției sale și spune că frumusețea exterioară și chimia rămân aceleași, în orice circumstanțe.

„Pentru liniștea ei, pentru bucuria și sănătatea ei, i-am spus să slăbească, dar nu la alt mod. Ea chiar mă acuză că nu-i spun. Dar mie îmi place de ea oricum, chimia și frumusețea există. Azi dimineață am observat că se vede că a slăbit. După ce ne-am întors din vacanța din Tenerife, în care am fost numai noi doi, a început iar acea dietă. Două săptămâni nu se vede, apoi se observă cu ochiul liber. Așa funcționează. Am luat și eu câteva kilograme, dar nu se vede, eu mai fac sport', a spus Tavi Clonda pentru PlayTech.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel