Gabriela Cristea a răbufnit: „M-am săturat”. Prezentatoarea Tv a șters pe jos cu „păreristele” de pe internet

Data actualizării: | Data publicării:

Gabriela Gristea a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce câțiva internăuți au acuzat-o că ar face reclamă la diverse produse. 

Gabriela Cristea și-a pierdut cumpătul și a lansat un atac la dresa celor care au criticat-o în mediul online. Prezentatoarea TV a fost acuzată că face reclamă pe rețelele de socializare la un anumit tip de cafea, pe care altfel nu l-ar consuma. 

„M-am săturat de toate păreristele. Te rog să-mi explici și mie ce e „moca” în postarea asta. Cafeaua e cumpărată de mine, paharul la fel, cafetiera e cumpărată de soțul meu acum 3 ani, blatul de bucătărie a fost cumpărat odată cu mobila, ungiile sunt ale mele. Deci, aștept scuze pentru că vorbește gura fără tine! Sau e greu să recunoști când greșești?”, i-a transmis Gabriela Cristea persoanei care a insultat-o.

Ulterior, soția lui Tavi Clonda a explicat de ce a reacționat așa și chiar i-a îndemnat pe cai care au o părere proastă despre ea să-i dea unfollow. 


„Ideea e că m-am înfoiat așa un pic și le-am spus celor care mă urmăresc pe Instagram sau celor care mă urmăresc la emisiune că sunt liberi să dea unfollow, deoarece nimeni nu e obligat să mă urmărească”, a spus Gabriela Cristea la Antena Stars.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel