Gabriela Cristea a fost la un pas de tragedie. Ce a pățit soția lui Tavi Clonda chiar în timp ce se afla la volanul mașinii

Data publicării:
Gabriela Cristea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Gabriela Cristea, sursa foto Instagram

Gabriela Cristea a trecut prin momente dificile din cauza unor probleme medicale. 

Soția lui Tavi Clonda a fost la un pas de a produce un grav accident rutier din cazua unor probleme medicale. Gabriela Cristea se afla la volanul mașinii când privirea a început să îi joace feste. Din cauza problemelor pe care le area cu vederea, prezentatoare TV este nevoită să poarte ochelari, mai ales când se află la volanul mașinii. Doar că atunci când plouă afară, aceasta preferă să tragă pe dreapta sau să nu se urce deloc. În timpul emisiunii „Fetele lu Tavi by Garbiela Cristea”, de la Antena Stars, vedeta și-a adus aminte de un astfel de incident care i-ar fi putut pune viața în pericol. 


„Eu nu am dioptrii mari. Văd așa halouri în fața mea. Și când plouă, prefer să trag pe dreapta. Am pățit o dată, am oprit mașina pe dreapta și am așteptat să se oprească ploaia”, a explicat Gabriela Cristea.

 

Gabriela Cristea, în lacrimi. Soțul prezentatoarei TV nu a putut să o liniștească: „În câteva săptămâni nu o să mai vrea acasă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel