Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital cu fiica cea mare: „A trebuit să-i punem o linie venoasă”

Data publicării:
Gabriela Cristea, captura foto InstaStory
Descriere foto: Gabriela Cristea, captura foto InstaStory

Gabriela Cristea a trecut prin clipe de groază după ce a ajuns cu Victoria la spital. Ce a pățit copila?

Gabriela Cristea este una dintre cele mai grijulii mămici din showbiz. Aceasta este mereu atentă la sănătatea fetițelor ei și merge des la medic pentru controlul de rutină. 


Vedeta a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută cu fata ei cea mare, Victoria. Copila a făcut febră, iar vedeta a mers de urgență la medic. Cele două au stat internate în spital timp de 24 de ore. 


Gabriela Cristea le-a povestit fanilor de pe Instagram întreaga experiență neplăcută prin care a trecut. 


„Știu că o să-mi spuneți că arăt impecabil și că sunt super machiată, numai că ceea ce nu știți este că machiajul acesta rezistă de aproape 24 de ore pentru că abia acum am ajuns acasă. Am avut o experiență nu tocmai grozavă. Ieri după emisiune am venit acasă și Victoria avea febră, 39 cu 9, roșu în gât groaznic, era și răgușită și am luat-o în brațe și am dus-o direct la spital. Am plecat nepregătită pentru că nu mă așteptam să ne interneze 24 de ore, dar ne-am descurcat pentru că cei de acolo au fost super drăguți cu noi și ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie”, a mărturisit Gabriela Cristea pe Insta Story.


Vedeta le-a spus fanilor că fiicei ei i s-a pus o linie venoasă și i s-au administrat toate medicamentele de care a avut nevoie. În doar 24 de ore, cea mică se odihnea fericită la ea în pătuț alături de familie. 


„Una peste alta, după 24 de ore în care a trebuit să-i punem o linie venoasă – am păcălit-o că i-am pus un fluturaș -, și fetele de la pediatrie au fost extraordinar de atente și de delicate și i-au pus o linie venoasă, au hidratat-o și i-au pus toate medicamentele de care avea nevoie. Am făcut și aerosoli și nu mai știam ce să inventez ca să fie totul bine. (…) Acum ea doarme, este la ea acasă, ea este foarte fericită că e la ea acasă și noi toți suntem foarte fericiți”, a adăugat vedeta. 

 

Citește și: Andreea Raicu, despre legea care va interzice folosirea filtrelor pe rețelele de socializare: „Amenzi mari, iar în cazuri extreme, pedeapsa cu închisoarea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel