Gabriela Cristea a ajuns cu fetițele la spital. Vedeta a povestit ce s-a întâmplat

Data publicării:

Gabriela Cristea și-a îngrijorat fanii, după ce le-a mărturisit că a ajuns cu fetițele pe mâna medicului. Vedeta a povestit tot ce s-a întâmplat.

Gabriela Cristea a ajuns din nou cu fetițele la medic, însă a ținut să își liniștească fanii, dezvăluindu-le și motivul pentru care ajunge destul de des cu micuțele în cabinetul medical. Din fericire, nu este vorba despre probleme de sănătate, ci doar un control de rutină.

Gabriela Cristea, pusă la zid de către fani. Ce gafă a făcut vedeta: "Marcel Teoader a spus că nu este o femeie îngrijită"/ FOTO

Prezentatoarea TV a mărturisit că preferă să prevină decât să trateze, motiv pentru care merge periodic cu fetițele la medicul pediatru. Potrivit spuselor soției lui Tavi Clonda, micuțele nu au frică de doctori și merg de fiecare dată la control cu zâmbetul pe buze și pline de energie.

„Stiu ca ma intrebati mereu de ce merg atat de des cu fetele la medic. Raspunsul este simplu: pentru ca vreau sa previn, nu sa tratez. Prefer sa mergem cu zambetul pe buze la pediatru, iar doamna doctor este atat de rabdatoare si are atata energie, incat reuseste sa le faca fata cu succes celor doua motoare turbo, Victoria si Iris”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram, în dreptul unei imagini cu ea și fiicele ei, Victoria și Iris, din fața spitalului.

Gebriela Cristea, probleme de sănătate după ce și-a făcut manichiura singură

În urmă cu câteva săptămâni, Gabriela Cristea a încercat să își facă unghiile singură, acasă, dar avut parte de o surpriză neplăcută. Mâinile au început să i se umfle și i-a apărut o eczemă pe picior.

„Trec printr-o perioadă mai ciudată, am făcut o prostie și acum plătesc. M-am hazardat să-mi fac singură unghiile cu niște produse noi. Am încercat cu 24 de ore înainte pe 2 unghii și totul a fost ok. Aseară mi-am făcut unghiile și la mâna dreaptă și am o alergie groaznică. Mâinile mele sunt foarte umflate, o să spuneți că am o manichiură frumoasă, dar buricele degetelor sunt foarte umflate.

Mă simt groaznic. Alergia s-a declanșat foarte repede. Am luat antihistaminice. Din păcate acum mi-a ieșit și ca o eczemă pe picior. Mi-am făcut-o cu mâna mea.”, a spus  Gabriela Cristea pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel