Gabriela Cristea, despre lupta cu kilogramele în plus. Vedeta este DISPERATĂ

Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Cristea, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Cristea, instagram

Gabriela Cristea a vorbit despre lupta cu kilogramele în plus. Vedeta este disperată să slăbească. 

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Pe lângă cariera de succes, vedeta se mândrește cu o familie superbă. Recent, Gabriela Cristea a vorbit despre lupa cu kilogramele în plus. Prezentatoarea TV nu a mai reușit să slăbească și se tot gândește la soluțiile care o vor ajuta să ajungă la cea mai bună formă a ei. 

„În fiecare zi sunt disperată cu asta, cu slăbitul, că nu pot! De dimineață mă gândesc și până seară îmi trece! Mă apucă disperarea'', a declarat Gabriela Cristea, potrivit libertatea.ro.

Gabriela Cristea, despre dieta pe care o ține

În urmă cu un an, Gabriela Cristea povestea că ține o dietă, care speră să ajute să scape de kilogramele în plus. 

„M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire și am reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1.200 de calorii pe zi. Împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări.

Și mă simt foarte ok, pentru că mănânc absolut orice. Inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține'', declara Gabriela Cristea la acea vreme.

Gabriela Cristea, despre problemele de sănătate cu care se confruntă

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii ei. Recent, aceasta le-a povestit că a ajuns pe mâna medicilor din cauza unor probleme de sănătate mai vechi. Potrivit acesteia, medicii estimează că 40% dintre oameni suferă de sciatică pe parcursul vieții, problema medicală apărând cel mai adesea după vârsta de 40 de ani.

„Sunt… Trebuie să fac RMN, m-am programat deja. A zis că în funcție de ce am, îmi spune ce trebuie să fac. CT-ul nu vede toate astea. Nu mai mergem la ortoped. Așa mă așez și la serviciu pe scaun, dar par această perfectă”, a declarat Gabriela Cristea după ce a ieșit din cabinetul medicului, într-un vlog de pe Youtube.

Prezentatoarea TV a povestit că durerile au apărut încă din perioada în care s-a cunoscut cu Tavi Clonda. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel