Gabriel Torje este în doliu. Fotbalistul de la Dinamo, devastat de durere: „Vei rămâne veșnic in inima mea”

Data publicării:
Gabriel Torje, sursa foto Instagram
Descriere foto: Gabriel Torje, sursa foto Instagram

Gabriel Torje este îngenuncheat de durere, după ce tatăl lui s-a stins din viață. Fotbalistul, mesaj emoționant pe rețelele de socializare. 

Fotbalistul Gabriel Torje trăiește clipe de coșmar după ce tatăl lui s-a stins din viață. Acesta a postat pe pagina lui de Instagram o fotografie alături de tatăl lui și un mesaj emoționant. 


Fotbalistul de la Dinamo este devastat de durere, iar în urmă cu doar patru ani a trecut printr-un alt moment dureros, după ce bunica lui a murit. 


Gabriel Torje îi datorează succesul în lumea fotbalului tatălui său, cel care l-a dus pentru prima oară pe un teren, cel care l-a învățat tot ce știe acum și cel pe care îl va iubi o viață. 


Ai fost persoana care m-a dus la fotbal prima oară, care m-ai învățat sa alerg pe un teren de fotbal, care m-ai certat atunci când a trebuit, care m-ai felicitat atunci când am meritat, ai fost și vei rămâne veșnic în inima mea


DRUM LIN TATA”, a scris Gabriel Torje pe Instagram. 


Gabriel Torje, despre cel mai mare regret pe care îl are: Cred că Dunezeu le aranjază pe toate 


Chiar dacă duce o viață la care alții doar visează, Gabriel Torje a dezvăuit care este cel mai mare regret al lui, într-un interviu pentru Spectacola. 


"Nu știu dacă aș fi schimbat ceva la ceea ce a făcut în viața ea și nu știu dacă mi-aș fi dorit ceva în plus. Poate, dacă aș fi avut copil, dar să fiu și cu persoana respectivă lângă mine, aș fi fost mai împlinit. Mă refer, aici, să fi făcut copil de tânăr, dar poate aș fi făcut copil și m-aș fi despărțit de persoana respectivă și atunci, copilul nu ar fi crescut într-un mediu propice, departe de tată sau de mamă. Cred că Dunezeu le aranjază pe toate și le face la timpul potrivit ", ne-a dezvăluit Gabriel Torje. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel