Gabriel Torje, viața departe de România. Care este cel mai mare regret al fotbalistului/ VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Gabriel Torje, instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Gabriel Torje, instagram

Gabriel Torje, mijlocaș AE Larissa- Grecia, a vorbit la interviurile Spectacola despre viața pe care o duce în Grecia, dar și despre cel mai mare regret al său.

Rămas fără echipă după ce s-a despărțit în vară de Sivasspor, Gabriel Torje (30 de ani) a semnat un contract pe un an şi jumătate cu un club din Grecia. Acolo, fotbalistul se bucură, în continuare, de viața frumosă pe care a dus-o până acum.

"Viața mea nu s-a schimbat foarte mult. În general, în toată cariera mea de sportiv, de fotbalist, am avut aceleași lucruri, aceleași tabieturi, antrenamente, masă, odihnă, ieșit în oraș, la o cafea, un suc, restaurant și acasă."

Deși se bucură de o carieră plină de succes, iar noul contract îl mulțumește pe deplin, Gabriel Torje are și momente în care tânjește după timpul petrecut cu familia, însă, știe că fără sacrificiu, nu se pot realiza lucruri mărețe.

"Îmi este greu, de foarte multe ori, însă, asta este meseria pe care mi-am ales-o. Alți oameni sunt plecați și se luptă pe front ani de zile, în războaie, alți oameni lucrează zi de zi și stau plecați pe șantiere și vin acasă o zi pe săptămână, însă, nu au aceleași venituri și alte satisfacții, așa că, nu avem de ce să ne supărăm. Mă refer la oamenii care sunt plecați de acasă, făcând ceea ce le place. Trebuie să ne bucurăm de fiecare clipă pe care o avem în sport pentru că mulți fotbaliști care se lasă, regret foarte mult că a venit acest moment și această clipă, în care trebuie să te retragi, pentru că este meseria pe care o iubim, și din asta ne câștigăm și banii."

Chiar dacă duce o viață la care alții doar visează, Gabriel Torje a dezvăuit care este cel mai mare regret al lui.

"Nu știu dacă aș fi schimbat ceva la ceea ce a făcut în viața ea și nu știu dacă mi-aș fi dorit ceva în plus. Poate, dacă aș fi avut copil, dar să fiu și cu persoana respectivă lângă mine, aș fi fost mai împlinit. Mă refer, aici, să fi făcut copil de tânăr, dar poate aș fi făcut copil și m-aș fi despărțit de persoana respectivă și atunci, copilul nu ar fi crescut într-un mediu propice, departe de tată sau de mamă. Cred că Dunezeu le aranjază pe toate și le face la timpul potrivit ", a spus Gabriel TorjeGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel