Gabriel Toader a părăsit ferma pe TARGĂ. Accident în lupta pentru hrană

Data publicării:
Ferma, Pro Tv
Descriere foto: Ferma, Pro Tv

”Dacă mergi la spital este egal cu ieșit din competiție” a fost replica spusă de Mihaela Rădulescu care a reprezentat sfârșitul drumului pentru Gabriel Toader în Ferma! 

După ce a trecut prin cele mai dure experiențe: eliminarea din prima zi, supraviețuirea în tabăra bandiților și o revenire dură în casă, concurentul a părăsit aseară competiția de la Pro Tv. 

Într-un cadru trist, cei cinci fermieri rămași în joc și-au luat la revedere de la colegul lor care s-a accidentat în timpul probei pentru mâncare. În ciuda tuturor conflictelor existente până la acest moment, concurenții și-au amintit doar momentele frumoase. ”Indiferent câte s-au întâmplat, ne-a demonstrat că e un om harnic și darnic”, a spus Viviana, cea care a trăit alături de Gabi în pădure. 

”Am intrat slab, eram motivat, dar nu pregătit”, așa și-a încheiat Gabi drumul în cea mai mare provocare a vieții lui. A ieșit mai puternic, mai decis să meargă până spre etapa finală. În aplauze și urale, Gabi Toader a părăsit competiția, cu gândul că doar o accidentare i-a oprit drumul spre marele premiu. 

 În această seară, Anna Lesko, Viviana Sposub, Andrei Stoica, Augustin Viziru și Elena Chiriac vor avea parte de o nouă provocare majoră: un duel în care vor fi toți implicați.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel