Gabriel Fătu, supranumit și Regele farselor, la DC News și Spectacola. Ce face, în prezent, marele actor / video

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Cunoscutul actor Gabriel Fătu vine la interviurile DC News și Spectacola.

Gabriel Fătu a rămas în istorie cu ale sale farse de acum mai bine de un deceniu. Era vestit pentru farsele realizate în direct la OTV, televiziunea lui Dan Diaconescu. Atunci când apărea actorul la televizor, toată lumea se uita. Era nebunie totală! Râdeai cu lacrimi. A fost o perioadă frumoasă despre care ne va vorbi la DC News și Spectacola.

Gabriel Fătu este „actor cu diplomă”. Dar ce face acum Gabriel Fătu? Cum a revoluționat teatrul independent? Vă invităm să aflați vineri, 9 februarie, la ora 13.00.

Gabriel Fătu, managerul Teatrului Dramaturgilor Români

 

Teatrul Dramaturgilor Români este locul unde puteți avea imaginea semnificativă a dramaturgiei românești, prin valorile și specificul ei.

Gabriel Fătu s-a nascut în satul Luminița, comuna Topolog, județul Tulcea, în 21 iulie 1975. Clasele primare le-a făcut la școala din sat (1982-1986), gimnaziul și liceul în Topolog (1986-1994). Este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București (1996 – 2000).

 

Stați cu noi pentru a vedea cu se ocupă, în prezent, Gabriel Fătu! Ce a făcut la Sala Dalles? Interviul poarte fi urmărit vineri, 9 februarie, de la ora 13.00 pe DC News și Spectacola - Facebook și Youtube.

Nu ratați: Gabriel Fătu vă așteaptă cu multe surprize!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Teatru - Opera


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel