Gabriel Dorobanțu a slăbit 7 kilograme din cauza infecției COVID. Cum se simte artistul acum: „Mă bucur că sunt viu”

Data publicării:
Gabriel Dorobanțu, foto Facebook
Descriere foto: Gabriel Dorobanțu, foto Facebook

Gabriel Dorobanțu a trecut prin momente grele în urmă cu trei luni, când a fost depistat pozitiv cu COVID. Artistul a avut nevoie de spitalizare și spune că a slăbit 7 kilograme din cauza bolii.

Gabriel Dorobanțu a trecut cu bine peste infecția COVID. Deși a făcut o formă gravă a bolii și a avut nevoie de spitalizare și de oxigen, artistul s-a refăcut complet și spune că și-a reluat viața normal. Face sport, cântă, dansează.


„Eu am avut Covid, am stat în spital, am mulțumit celor de la spital, am avut o formă gravă. Am avut nevoie de oxigen. Saturația mea a fost de 60. Cui povestești și n-a avut Covid nu știe. Când te îmbolnăvești și ești la spital și depinzi de aparate și de o medicație anume, e complicat.

Mă bucur că sunt viu și că putem vorbi. Asistenta și doctorița spuneau: mergi, cântă-ne ceva. Pot să fac vocalize, pot să fac gimnastică, ceea ce înseamnă foarte mult pentru cineva care a avut Covid. Nu-i ușor, nu doresc nimănui. Eu sunt o fire optimistă, mă mobilizez destul de bine când e vorba să fac o treabă bună.

(…) Când am fost bolnav am slăbit șapte kilograme. Am citit în toate ziarele că m-am îngrășat, păi ei nu știu cum arătam acum trei luni”, a declarat Gabriel Dorobanțu la „Vorbește lumea” de la Pro TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel