Gabi Torje spune că "sunt multe neveste de fotbalişti care îşi terorizează bărbaţii". "Cu minimum 30-40% te poate trage în jos persoana greşită"

Data publicării:
Gabi Torje, captură video Youtube, TARE DE TOT CU VIOREL GRIGOR
Descriere foto: Gabi Torje, captură video Youtube, TARE DE TOT CU VIOREL GRIGOR

Gabriel Torje, fotbalist selecţionat de peste 50 de ori la echipa naţională, spune cât de important este, ca fotbalist, să ai parte de o familie care să te susţină necondiţionat. 

"De foarte multe ori am evitat să spun dacă sunt sau nu sunt cu cineva. De cele mai multe ori, interviurile mele au fost legate de fotbal, de ce a fost în sezonul precedent sau de ce va urma. Niciodată despre viaţa personală. 

Ceea ce cred eu este că dacă nu îţi alegi persoana corectă lângă tine, în orice domeniu, nu doar la fotbal, e foarte greu să urci în top. Persoana care să te susţină, să nu zică 'nu mergem la echipa cutare, că nu e frumos oraşul'. Sau 'nu mergem acolo, că nu e bine'. Să nu ai o persoană care să te critice că nu ai dat gol în ziua respectivă. Pentru că sunt foarte multe cazuri, eu cunosc cazuri personale în fotbal unde nevestele îşi terorizează bărbaţii. Că nu au dat gol, că nu au făcut nu ştiu, că nu iau primă, nu câştigă bani suficienţi, etc. 

Sunt foarte multe cazuri. Şi eu cred că, exact cum te poate ajuta foarte mult într-o relaţie stabilitatea unei femei, cred că cu minim 30-40% te trage în jos dacă ai persoana greşită lângă tine. Şi atunci, eu am preferat, în tot ce a însemnat cariera mea, decizii legate de fotbal, să fie luate de mine.

Citește întreaga știre pe DCSport.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sport


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel