Gabi Luncă NU va avea parastas de un an. Care este motivul

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Rebecca Onoriu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Rebecca Onoriu, Facebook

Gabi Luncă nu va avea parte de parastasul de un an, așa cum este firesc. Fiica ei explică care este motivul.

Gabi Luncă a fost o îndrăgită cântăreață de muzică lăutărească, iar pe 2 aprilie se face un an, de când artista a murit. Aceasta a fost internată de urgență la spital, anul trecută, după ce a fost infectată cu COVID-19. Medicii, din păcate, nu au mai reușit să-i facă nimic, pentru că starea sa de sănătate era una foarte gravă. 

Chiar dacă familia regretatei artiste trebuia să organizeze parastasul de un an, zilele acestea, fiica cea mai mică a cântăreței, Rebecca Onoriu, a dezvăluit motivul pentru care nu se va întâmpla acest lucru. Tot din acest motiv, familia sa nu a purtat nici doliu, după ce cântăreața s-a stins din viață.

„Nu-i facem niciun parastas mamei, religia nu ne permite”, a declarat Rebecca Onoriu, pentru playtech.

De ce a trecut Gabi Lunca la religia penticostală

Regretata artistă a dezvăluit motivul pentru care s-a pocăit, în cartea sa, „Povestea vieții noastre”. Totul s-a întâmplat în urma unui tragic eveniment, povestea cântăreața.

”Dacă nu mă voi pocăi să-mi iei copilul”. Fetița s-a născut, dar a murit chiar în ziua în care a fost botezată, artista punând această tragedie pe seama faptului că și-a încălcat promisiunea. După acea tragedie, cum nu mai rămânea gravidă, ea i-a promis din nou Domnului că se va pocăi, dacă-i va îndeplini dorința.

Dacă îmi dai un băiat am să mă pocăiesc… Era a doua oară când îi promiteam lui Dumnezeu că am să mă pocăiesc, fără să ştie nimeni de rugăciunea mea”, scria artista în cartea sa, potrivit sursei citate.

Familia artistei suferă și acum

Tot fiica cea mică a artistei a declarat faptul că suferința nu a trecut, chiar dacă se împlinește un an de când mama ei nu mai este. Aceasta spune că zilnic se gândește la ea, chiar dacă în vis, mama sa nu prea și-a făcut simțită prezența.

„Plâng în fiecare zi cu lacrimi de foc, de când mama nu mai e. Se face un an de atunci”, a completat Rebecca Onoriu.

 

Citește și: Fiica regretatei artiste Gabi Luncă nu poartă doliu. Care este motivul: „A fost o perioadă grea”

Ce s-a întâmplat la câteva zile de la moartea lui Gabi Lunca. Copiii artistei sunt revoltațiGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel