Fiica regretatei artiste Gabi Luncă nu poartă doliu. Care este motivul: „A fost o perioadă grea”

Data publicării:
Rebeca Onoriu și Gabi Luncă, sursa foto Facebook
Descriere foto: Rebeca Onoriu și Gabi Luncă, sursa foto Facebook

Rebeca Onoriu spune că s-a săturat să fie judecată. De ce nu poartă doliu fiica regretatei cântărețe?

Gabi Luncă s-a stins din viață din cauza infecției cu Covid-19. Moartea regretatei artiste a șocat o lume întreagă, iar familia a rămas profund îndurerată. Fiicele lui Gabi Luncă s-au îngrijit ca mama lor să aibă parte de o înmormântare așa cum se cuvine, dar oamenii nu au întârziat să le judece acțiunile. Rebeca Onoriu spune că oamenii o acuză deoarece nu poartă doliu. 


„Am purtat la un moment dat o cămașă roz și am fost judecată că nu țin doliu. Să nu fi fost nimeni în locul meu că eu mi-am îngropat doi părinți.


La noi la penticostali nu se poartă doliu. Dacă nu purtăm nu înseamnă că nu e o formă de respect așa cum ne judecă lumea. A fost o perioadă grea, iar în ziua aceea am lăsat mașina la revizie și de acolo am plecat la cimitir unde am făcut curățenie și pregătirile și am fost judecată că nu port doliu.


Am înțeles că mama a prezentat interes și prezintă în continuare. Din respect pentru dânsa și pentru publicul ei am răspuns la telefoane, dar nu doresc apariții. Suntem sensibile, nu vreau să ne mai pună oamenii vorbe în gură. Am împlinit dorințele mamei. A fost o mutare, l-am mutat pe tatăl nostru din partea cealaltă, dintr-un cavou cu șase cripte, pentru toată familia, și am cumpărat în Dămăroaia”, a declarat Rebeca Onoriu pentru redactia.ro.


Rebeca Onoriu, fiica cea mică a regretatei artiste, susține că nici nu a avut cum să își jelească mama așa cum ar fi trebuit doarece nu a avut parte de intimitate. Tristețea din inima familiei nu a trecut nici acum, iar copiii regretatei artiste nu se pot încă obișnui cu ideea. 


„Nu am putut să-mi jelesc părinții cum am simțit pentru că-mi venea să-mi rup părul din cap, să mă tăvălesc.


Cu siguranță n-am să mai trăiesc în viața asta moment mai dureros, perioadă mai dureroasă ca aceasta. După ce că am lăsat presa să intre când puteam să închidem porțile cimitirului, unii s-au apucat să critice cum au fost oamenii îmbrăcați sau ce s-a scris pe o coroană. Am fost criticată și pentru porumbei”, a precizat fiica regretatei artiste pentru aceeași sursă. 

 

Citește și: Ce s-a întâmplat la câteva zile de la moartea lui Gabi Lunca. Copiii artistei sunt revoltați



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel