Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, mesaje subtile pe rețelele de socializare: „Fă-mi o poză cu nevastă-ta”

Data publicării:

Gabi Bădălău a postat pe rețelele de socializare un mesaj care i-a pus pe gânduri pe fani. Este Bianca Drăgușanu o femeie geloasă? 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au trecut prin mai multe perioade tensionate de-a lungul relației, dar acum blondina mărturisește că se înțeleg foarte bine, iar fostul soț al Claudiei Pătrășcanu îi oferă liniștea de care avea nevoie.

 
Chiar dacă relația lor a fost presărată cu multe împăcări și despărțiri, apele s-au calmat acum. Gabi Bădălău a postat pe rețelele de socializare un mesaj amuzant. 


”- Unde ești iubitule?


– Acasă, cuminte, scumpa mea!


– Nu te cred! Fă-mi o poză cu nevastă-ta!”, se arată în imaginea postată de către fiul de milionar.

 


Este Bianca Drăgușanu o femeie geloasă? Chiar dacă imaginea a fost publicată în spirit de glumă, fanii s-au gândit dacă nu cumva Gabi Bădălău se regăsește în acea situație de care se amuză. 


„Viitorul soț. Trăiesc o viață imprevizibilă. Nu am nimic de comentat și dacă e cineva care să lămurească ceva nu sunt eu aceea. Eu sunt încă supărată, nu pot să mă pronunț. Da, îl iubesc mult!”, a spus Bianca Drăgușanu, Xtra Night Show.


Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău încă nu au reușit să ajungă la un consens în ceea ce privește custodia copiilor. 


„La un moment dat, probabil îi voi lăsa. Trebuie să înțelegem că acum copiii sunt foarte mici. Eu sunt foarte responsabilă și mă gândesc, vă dați seama, la ei, dacă sunt bine, ne trimitem mesaje. În momentul de față nu sunt de acord. Nu am încredere în tatăl copiilor, recunosc. Nu vreau să mă mai întorc în timp. Atât de multă liniște primesc de o bună perioadă de timp”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars.

 

Citește și: Connect-R, luptă grea cu depresia. Fiica artistului a fost la un pas de moarte: „Era intubată, ne-a nenorocit”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel