Connect-R, luptă grea cu depresia. Fiica artistului a fost la un pas de moarte: „Era intubată, ne-a nenorocit”

Data publicării:
Connect-R, sursa foto Instagram
Descriere foto: Connect-R, sursa foto Instagram

Connect-R a suferit de depresie la scurt timp după ce s-a născut Maya. Fiica artistului a avut grave probleme de sănătate.

Connect-R este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Chiar dacă se bucură de un succes imens pe plan muzical, viața artistului nu a fost lipsită de necazuri. Chiar după ce s-a născut fiica lui, Maya, acesta a avut parte de clipe îngrozitoare. Din cauza unui vaccin, micuța a fost la un pas de moarte, iar Connect-R a intrat în depresie. 


”S-a îmbolnăvit de la un vaccin, când a făcut vaccinul de 1 an, pe fondul unei otite, i-a scăzut imunitatea aproape de 0, era intubată, ne-a nenorocit, și atunci practic a început momentul meu de despresie. Până atunci nu puteai, nu aveai cum să mă clintești și a venit copila asta Maya să-mi arate în ce iluzie trăiam eu, că asta înseamnă iluzie. Acolo au năpădit toate fricirile, m-a terminat, am fost la psihologi, n-am reușit mare lucru”, a spus Connect-R, invitat în podcast-ul lui Damian Drăghici. 


Connect-R a găsit sprijinul de a trece mai departe în credința față de Dumnezeu. Chiar dacă a făcut terapie și a apelat la psihologi, artistul și-a regăsit liniștea în divinitate. 


„Totuși, rugăciunile și Hristos cred că m-au scos de acolo. Dar tot au continuat până mai acum ceva timp când am aflat ce sunt cu adevărat. Atunci au dispărut toate fricile. Postul și rugăciunea au făcut primii pași în vindecarea mea, după care a fost înțelegerea asta mai marem, ieșită din orice cutie, și anume că totul este trecător, mai puțin noi”, mărturisește artistul. 

 


Connect-R s-a luptat cu dependența de substanțele interzise. Artistul a vorbit despre cele mai negre momente din viața lui, despre consumul de droguri și cum a reușit să renunțe la vicii. 


„Când mi-am băgat nasul în prafuri, a fost o vreme în care nu mai înțelegeam nimic din viața mea, un haos total. Eram cel puțin regele lumii și când mai veneau și substanțele alea nenorocite, gata, nu te mai înțelegeai cu mine. Mi-am dat seama, după ce le-am lăsat…. Băieții de pe lângă mine, probabil fiindu-le teamă să contrazică, era niște mici yes-ări, și, după ce le-am lăsat, mi-a spus spus un coleg: ‘îți mulțumesc mult că stai să mă asculți!’ Nu mai eram atent cu aproapele meu și asta face succesul. Practic, showbiz-ul îți dă armele perfecte ca să te sinucizi.


Am avut un noroc, m-a făcut Dumnezeu ipohondru! Când am simțit că am palpitații și am văzut că slăbesc și că cearcănele nu mai trec, am zis: ‘bă, poate mor’. Eram foarte nervos, e jale acolo. Pot să spun că am trecut prin treaba asta și e bine să fiți înțelepții care învață din greșelile altora. Cum spunea și părintele Bartolomeu: ‘e bine să fii curios, e foarte bine, dar nu atât de curios încât să bagi mâna într-un cuib de vipere, să te nenorocești!’ Deci nu recomand asta! Nu e de încercat! Never!”, a dezvăluit Connect-R pe Youtube. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel