Gabi Bădălău nu vrea să divorțeze de Claudia Pătrășcanu. Detalii din culisele „celui mai lung divorț” din showbiz-ul românesc

Data publicării:
 Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa Facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa Facebook

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt în divorț de mai bine de trei ani. Iubitul Biancăi Drăgușanu pare că nu găsește o soluție de împăcare cu mama copiilor săi, nici măcar în instanță. 

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că a avut o nouă întrevedere cu Gabi Bădălău în procesul de divorț. Artista speră ca divorțul să se finalizeze cât mai curând, iar instanța să facă dreptate în ceea ce privește custodia copiilor și partajul dintre ea și fostul partener. Cei doi sunt în proces de divorț de mai bine de trei ani.


 „Avocații mei au cerut divorțul de comun acord. Avea deja actul de identitate pregătit. Avocații au spus că doamna Bădălău vrea să divorțeze, durează doar câteva secunde. Face acest lucru acum? Președinta a fost de acord. A întrebat, eu am zis că vreau. Când l-a întrebat pe el, a zis că nu vrea să-mi dea divorțul. Că trebuie să se consulte cu avocații. Președinte a revenit și a întrebat dacă el vrea divorțul și a zis că nu. Iar dacă el zice că nu vrea divorțul, nu îl poate obliga nici instanța”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Fanatik. 

Gabi Bădălău a declarat că nu vrea să divorțeze


Potrivit artistei, la ultimul termen de judecată, Gabi Bădălău ar fi declarat, în fața instanței, că nu vrea să divorțeze.

 „A zis direct, cu voce tare: ședința este înregistrată, vreți sau nu vreți? Și el a zis: «Nu vreau, doamna președinte.». Mai mult de atât… pe 6 octombrie a vrut să se dea termen, dar el pleacă în vacanță și nu poate. Se amână și… avocații lui sunt puși de taică-su și de maică-sa să țină procesul ăsta cât mai mult”, susține vedeta.


Replica lui Gabi Bădălău


Gabi Bădălău a avut și el o intervenție în emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars, unde a spus care e versiunea lui. Acesta spune că își dorește să divorțeze, însă nu a vrut să ia decizia aceasta înainte de a se consulta cu avocații săi.

„Vreau să divorțez. Am spus să mă consult cu avocații și la termenul următor decidem, pentru că ei, fără să se consulte cu noi, au făcut o cerere și au spus «hai, vrei să divorțezi?», dar cu anumite aspecte acolo, adică: că eu sunt de vină, că nu mai e culpă comună, că e culpă exclusivă a mea, că programul copiilor e la ea. Mă punea la zid și eu să accept”, a explicat Gabi Bădălău, potrivit Libertatea.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel