Gabi Bădălău a solicitat în instanță expertiza psihiatrică a Claudiei Pătrășcanu. Ce reacție a avut artista

Data publicării:
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa facebook

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că cel care încă îi este șoț, Gabi Bădălău, a solicitat în instanță expertiza psihiatrică, după ce a avut loc ultima înfățișare a procesului de divorț.

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este departe de a lua sfârșit. După ce Gabi Bădălău spunea că regretă vorbele urâte pe care le-a spus la adresa celei care încă îi este soție, lucrurile au luat o întorsătură radicală. Chiar artista a fost cea care a mărturisit că a existat, recent, o conversație între ei, în care afaceristul îi mărturisea că a fost o mamă și o soție bună și că îi pare rău pentru tot răul făcut.

„M-aș fi bucurat să vă spună el public tot, că tot îi place să expună. Mi-aș fi dorit să vină, tot public și să spună ceea ce mi-a spus între patru ochi acum câteva săptămâni bune. Ce fel de om sunt, ce mamă minunată, ce soție am fost, că regretă, că îi pare rău că m-a chinuit atât de mult și mi-aș fi dorit să iasă public și să spună acest lucru, să spună și în instanță. Nu cred că era nevoie să vin cu probe sau altceva, dar știe foarte bine. Ce frumos ar fi fost să vină să spună public, s-ar fi așezat lucrurile dacă ar fi făcut asta”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Cu toate astea, se pare că lucrurile frumoase dintre cei doi dispar rapid  și asta pentru că situația s-a schimbat radical. Recent, artista a povestit că, Gabi Bălălău a solicitat în instanță o expertiză psihiatrică a acesteia, dar magistrații i-au respins cererea. De asemenea, afaceristul ar fi solicitat și o expertiză psihologică a copiilor pe care îi are împreună cu artista, însp și această cerere a fost respinsă.

”A cerut expertiza psihiatrică a mea și i s-a respins, bineînțeles. Eu dau cumva impresia c-aș fi vreo nebună sau cum?! Strategiile acestea nu duc prea departe. S-a insistat mult și pe o expertiză psihlogică a copiilor. Mulțumesc lui Dumnezeu s-a respins. Cred că mai bine decât doamna judecător nu știe nimeni”, a declarat Claudia la XNS.

Citește și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă fiica Biancăi Drăgușanu. Medicii i-au pus diagnosticul: "Trebuie să-i dau tratament"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel