Cu ce probleme de sănătate se confruntă fiica Biancăi Drăgușanu. Medicii i-au pus diagnosticul: "Trebuie să-i dau tratament"

Data actualizării: | Data publicării:
Bianca Drăgușanu, sursa instagram
Descriere foto: Bianca Drăgușanu, sursa instagram

Bianca Drăgușanu a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă fiica ei, Sofia. Vedeta a primit și verdictul medicilor.

În urmă cu câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu a mărturisit că Sofia, fetița ei și a lui Victor Slav, primul soț al vedetei, tușește fără oprire, deja de o lună de zile. Aceasta a dus-o la spital, acolo unde i s-au făcut mai multe analize și teste de alergii și medicii i-au prescris un tratament cu aerosoli.

”Nu știu ce să mai fac. De o lună tușește fără oprire, am fost la medici, am făcut analize, am făcut teste de alergii…. Din păcate, Sofia nici nu mai poate să doarmă, tușește, săraca, toată noaptea. Încercăm să o tratăm cum au zis medicii, cu aerosoli, dar nu îi mai trece, sunt foarte îngrijorată din acest motiv. Astea sunt probleme, nu tot felul de discuții și tot felul de speculații cu privire la viața mea. Acum, singura mea preocupare este fetița mea, asta e ceea ce mă interesează. Aștept rezultatele analizelor să vedem ce diagnostic i se va pune, să vedem cum tratăm această tuse care îi dă dureri de cap Sofiei. Altceva, sincer, nu mă prea interesează”, a spus pentru FANATIK, Bianca Drăgușanu.

După mai multe investigații, medicii i-au pus și un diagnostic micușei Sofia. Potrivit Biancăi Drăgușanu, fiica ei are imunitatea scăzută și trebuie să urmeze un tratament câteva luni.

„Sofia nu are nimic grav, însă are polipi, are imunitatea scăzută, trebuie să-i dau tratament trei luni, iar din septembrie alt tratament. Dar, slavă Domnului, n-are nimic la ficat, la plămâni, totul este în regulă. Trebuie să o imunizez”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru actualitate.netGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel