Fulgy și-a „desființat” proprii părinți. Ioniță și Viorica de la Clejani, jigniți de către fiul lor: "Niște lăutari care cântă după ureche"

Data actualizării: | Data publicării:
Ioniță de la Clejani și Fulgy, sursa instagram
Descriere foto: Ioniță de la Clejani și Fulgy, sursa instagram

Fulgy șochează din nou. La scurt timp după ce a fost externat din clinica de reabilitare, artistul și-a jignit proprii părinți. Incredibil ce a putut să spună despre Ioniță  Viorica de la Clejani.

Problemele par nesfârșite în familia Clejanilor. După ce Fulgy a fost internat într-un centru de reabilitare, cu gândul că acesta își va schimba modul în care încearcă să se facă remarcat, iată că lucrurile nu stau deloc așa. Recent, artistul le-a dat o lovitură dură părinților săi. 

Mai exact, într-un IG Story, Fulgy și-a caracterizat părinții ca fiind doar "niște lăutari" , care cântă după ureche. Cu siguranță, aceste vorbe i-a durut extrem de mult pe cei care i-au dat viață și care l-au educat cum au știut mai bine.

“Iar în legătură cu părinții mei, căutați-mă pe mine, presa! Nu niște lăutari! Voi vorbiți cu o femeie care cântă cu vocea și unul cu acordeonul despre droguri, despre psihologie, despre stat?! Lăsați-i naibii să cânte acolo, că atâta știu să facă… după ureche! Și gata!

Nu mai atâtea declarații, mie de ce nu îmi luați? Aaa, că sunt cu X, cu Y și vă e frică!”, a spus Fulgy pe o înregistrare realizată în timp ce era în cada plină cu apă.

 

Fulgy, prins drogat la volanul bolidului său

 

În vârstă de 23 de ani, Fulgy a fost oprit de un echipaj al poliției din București. Oamenii legii l-au dus pe acesta la INML, acolo unde i s-au recoltat probe biologice. În urma testării cu aparatul Drugtest, agenții care l-au tras pe dreapta pe Fulgy au descoperit că artistul a consumat cannabis.

 

Citește și: Raluca Pastramă s-a afișat cu noul iubit. Cei doi s-au sărutat pasional, în văzul tuturor / FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel