Fulgy, declarații surprinzătoare, după ce a fost plasat în arest la domiciliu: "Suferință mai mare ca a mea nu o are nimeni"

Data publicării:
Fulgy, foto Instagram
Descriere foto: Fulgy, foto Instagram

Fulgy continuă să facă declarații surprinzătoare. Fiul Clejanilor se află în arest la domiciliu.

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 3 au hotărât ca Fulgy, fiul Clejanilor, să stea în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, după ce a fost implicat într-un nou scandal cu un jurnalist. Potrivit poliţiştilor, Fulgy l-a lovit cu pumnul pe jurnalist şi i-a luat telefonul, iar acesta din urmă a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

„La data de 10.07.2021, în jurul orei 14.00, Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către un jurnalist, cu privire la faptul că în timp ce realiza un reportaj despre o  familie cunoscută în spațiul public, un membru al familiei l-a lovit cu pumnul și deposedat de telefonul mobil. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au luat legătură cu persoana vătămată, stabilind că cele sesizate se confirmă, reporterul recuperând telefonul până la sosirea polițiștilor”, potrivit polițiștilor.

De când a fost plast în arest la domiciliu, Fulgy a postat diferite mesaje pe rețelele de socializare, dar și videoclipuri în care vorbește cu urmăritorii săi. Acesta a mărturisit că trece printr-o perioadă grea. De asemenea, fiul Clejanilor a ținut să transmită și un mesaj gurilor rele care îl critică. 

„Dacă voi comentați de mine și de familia mea, înseamnă că voi sunteți niște săraci, care nu aveți ocupație. Eu de ce nu stau, mă, să vorbesc de altcineva? Nu știți care e adevărul…

Suferință mai mare ca a mea nu o are nimeni, să nu ai libertate… Fulgy e bine rău, a fost, va fi și este toată viața. Lăsați-mă în pace că nu am violat ca Gheorghe Dincă pe nimeni și nu deranjez pe nimeni. Concluzia mea de la viața asta – Te naști singur și pleci singur”, a spus Fulgy într-un videoclip pe rețelele de socializare.

 

Citește și: Consumul de droguri. Pericolul ignorat al unui fenomen care acaparează România. Psiholog Cristina Zaharia: „Autoritățile trebuie să coboare cu picioarele pe pământ”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel