Fulgy, declarații șocante. Fiul Clejanilor îl acuză pe Dan Bursuc că i-ar fi abuzat sora: "Era minoră. Avea 13-14 ani"

Data actualizării: | Data publicării:
Fulgy și Dan Bursuc, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Fulgy și Dan Bursuc, sursa instagram/ colaj foto

Fulgy șochează din nou. Fiul Clejanilor îl acuză pe Dan Bursuc că ar fi violat-o pe sora sa, Margherita de la Clejani.

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 3 au hotărât ca Fulgy, fiul Clejanilor, să stea în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, după ce a fost implicat într-un nou scandal cu un jurnalist. Potrivit poliţiştilor, Fulgy l-a lovit cu pumnul pe jurnalist şi i-a luat telefonul, iar acesta din urmă a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Aflat în arest la domiciliu, Fulgy continuă să facă declarații șocante pe rețelele de socializare. Recent, fiul Clejanilor a făcut o serie de dezvăluiri tulburătoare, referitoare la un incident care ar fi avut loc în urmă cu mai mulți ani. Mai exact, acesta îl acuză pe artistul Daniel Paraschiv, cunoscut drept Dan Bursuc că ar fi violat-o pe sora sa, Margherita de la Clejani când aceasta avea 13-14 ani.

Totodată, Fulgy a precizat faptul că,  dacă ar spune tot ce știe, multe persoane ar ajunge în spatele gratiilor, inclusiv tatăl său, iar Margherita, sora lui, ar putea primi milioane de euro despăgubire, din poziția de victimă.

”Dacă duc până la capăt ce am de spus, mulți milionari ai României ajung la pușcărie cu sentințe de peste 25 de ani, tatăl meu, împreună cu colaboratorii lui ajung la pușcărie și sora mea câștigă 5-6 milioane de euro, ca victimă”, a spus Fulgy pe rețelele de socializare.

 

Fulgy susține că părinții săi s-au împrietenit cu Dan Bursuc înainte ca aceștia să devină cunoscuți. De asemenea, Fulgy a mărturisit că a aflat târziu de acest eveniment, când lumea râdea de el.

”Dintr-o prietenie sinceră, ce credeți că a făcut domnul Dan Bursuc, care are câți ani are, cu sora mea minoră și copil influențat, ce credeți că a făcut? Mă, să moară familia mea, pe ce am mai scump, de n-a violat-o, la 13-14 ani! Eu am aflat mai târziu, pe la 18 și ceva, când am fost dus la Lipatti și m-am întâlnit cu toți copiii de lăutari care râdeau de mine și de ce i-a făcut Bursuc lui soră-mea”, a dezvăluit Fulgy.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel