Fulgy, amenințări grave la adresa lui Alex Velea: „O să-l bag în cărucior dacă mai dă ochii cu mine vreodată”

Data publicării:
Fulgy și Alex Velea, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Fulgy și Alex Velea, sursa instagram/ colaj foto

Fiul Clejanilor continuă seria acuzațiilor și jignirilor la adresa lui Alex Velea. 

Fulgy a pornit din nou seria atacurilor asupra lui Alex Velea. Chiar dacă a lipsit din lumina reflectoarelor timp de trei săptămâni deoarece a fost internat la o clinică de realibitare, fiul Clejanilor a repornit scandalul mediatic cu mai multe vedete imediat după ce a fost externat. 


Fulgy a fost prins la volanul mașinii după ce consumase substanțe interzise. Potrivit declarațiilor oferite de artist, în acea zi fusese la studioul lui Alex Velea și îl acuză pe iubitul Antoniei că ar fi consumat și el droguri.


„Mi-a făcut manevră Velea cu permisul. (...) După ce am fumat amândoi iarbă împreună, el mi-a spus că „eu mă duc cu tatăl Antoniei, nu vrei să te lăsăm?” și i-am zis „ nu, mă, lasă că mă duc eu acasă”, și au venit doi șobolani de-ai lui cu mine și mi-au făcut manevra. (...) Velea a scăpat de data asta, dar nu e scăpat de mine. (...)


Cine e Alex Velea să-i dau eu explicații? (...) Am fumat eu iarbă, a fumat și el. Aveam și eu iarbă, avea și el. Suntem fifty-fifty. Dacă îl dau în judecată, se duce la pușcărie”, a declarat Fulgy la Xtra Night Show.


Fulgy a făcut afirmații grave la adresa lui Alex Velea, ba mai mult l-a amenințat public pe acesta. 


„Să-mi trăiască familia mea de nu mă duc și la pușcărie pentru adevăr. Alex Velea avea iarbă, eu aveam iarbă, că știe toată lumea că eu am droguri la mine, (...) dar Alex Velea n-a pățit nimic, iar eu am stat chinuit 22 de zile în loc să mă bucur de viață. Nu mi se pare corect. (...) Dacă mai dă ochii Alex Velea cu mine vreodată în viața lui o să-l bag în cărucior”, a adăugat el.

 

Citește și: Rodica Popescu-Bitănescu, adevărul despre operațiile estetice: Mi-am tăiat puțin din pleoape, erau foarte grase



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel