Fuego nu împodobește bradul și nici nu cântă colinde: „Multă lume spune că sunt un simbol al Crăciunului”

Data actualizării: | Data publicării:
Paul Surugiu - Fuego, foto Facebook
Descriere foto: Paul Surugiu - Fuego, foto Facebook

Paul Surugiu- Fuego spune că e onorat de faptul că multe persoane îl asociază cu perioada Crăciunului. Artistul spune că el nu cântă, de fapt, colinde. 

Numele lui Fuego este pe buzele românilor în perioada sărbătorilor de iarnă. Deși artistul nu cântă colinde, melodiile sale au ajuns un simbol al Crîciunului. 


„Multă lume spune că sunt un simbol al Crăciunului, că într-un fel sau altul imaginea mea este asociată cu această sărbătoare, iar cântecele mele au devenit coloană sonoră pentru perioada aceasta în care deja am intrat.  Nu știu cât e de adevărat sau nu, dar știu sigur că iubesc piesele mele dedicate Crăciunului. Eu nu cânt colinde. Cânt propriile mele melodii, cu mesaj specific și cu anumite sonorități, pe care oamenii au ajuns în ani să le iubească și să le transforme în părți ale propriilor sărbători. Firește că-i onorant și cumva latura aceasta a carierei mele, care nu-i limitată, cum ar crede unii, doar la luna decembrie, mă împlinește. Iubesc sărbătoarea care se apropie și vă aștept pe toți să ne bucurăm împreună în concertele mele, de pe 10 pe 28 decembrie, prin toată țara!”, a fost mesajul transmis de Fuego pe contul de Facebook.

 

„N-am împodobit bradul niciodată”

 

"Împodobește, mamă, bradul", cea mai celebră melodie a lui Fiego, este ascultată în fiecare an de români, în perioada Crăciunului.

Recent, invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, Fuego a dezvăluit că el, de fapt, nu a împădăbit niciodată bradul. 

 

"În perioada mea se purtau globurile de sticlă. N-am împodobit bradul niciodată până acum, vă spun sincer. Mereu îl făcea mama sau cine mai era, dar mereu mă uitam la ei cum îl fac. Vreau să duci bradul în platou și Cătălin Măruță să facă un concurs. Tinerii să trimită cele mai frumoase mesaje pentru mama.

Eu cred că mulți tineri sunt plecați peste hotare și mama lor îi așteaptă cu drag, dar de obicei nu prea ajung în țară. Bradul va ajunge la cel mai inspirat telespectator. Am un proiect caritabil care sprijină artiștii bolnavi.

Am reușit în aproape 7 ani să sprijinim aproape 400 de artiști pentru că atunci când eram copil nu mi-a întins nimeni o mână de ajutor. În tinerețe nu a avut nimeni grijă, am avut o copilărie grea, am luat-o de la zero", a declarat Fuego, la PRO TV, potrivit DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel