Fuego: „Mama mi-a spus când am împodobit bradul la Cluj, la concertul de colinde: Trebuie să-i mulțumești lui Dumnezeu”

Data publicării:

Paul Surugiu - Fuego a vorbit despre cele mai importante momente din cariera sa, după 30 de ani de activitate. 

Paul Surugiu - Fuego a fost invitat în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, acolo unde a vorbit despre sacrificiile și bucuriile din cei 30 de ani de carieră.  Pe 30 noiembrie, artistul va avea un concert aniversar la Sala Palatului. 


“Sunt un om agitat, din cauza acestei profesii, care nu e deloc ușoară. Sunt un om fericit pentru că oamenii vin să mă vadă. Mama mi-a spus în decembrie când am împodobit bradul la Cluj la concertul de colinde: „Cipi, (că pe mine mă cheamă și Ciprian) trebuie să-i mulțumești lui Dumnezeu pentru că pe lângă toate proiectele pe care tu le-ai făcut, cred că cea mai frumoasă realizare a vieții tale este aceea ca oamenii să vină în sala de spectacol și să plătească bilet ca să te vadă pe tine”. Și mama a avut perfectă dreptate! Am muncit foarte mult pentru asta!”, a mărturisit artistul, în emisiunea de la PRO TV.

 

VEZI ȘI: Fuego, prima reacție după ce Mihai Bendeac a spus că îl apreciază și este impresionat de succesul lui: „El mă ridica mai sus decât e cazul, pentru că eu nu mă cred un star și nici vreo vedetă”

Artistul merge periodic la medic

În vârstă de 46 de ani, artistul spune că e foarte atent la sănătatea sa și că merge la controale de cel puțin trei ori pe an. Cu un istoric în familie, acesta acordă o importanță mai mare oricărui simptom. 

VEZI ȘI: „Am făcut și foamea, am avut nopți în care, de atâta efort, mi-a dat sângele pe nas.” Fuego, despre greutățile prin care a trecut, în drumul său spre succes

“Multe mă dor! Am trecut de 40 de ani...important e că eu am fost foarte riguros cu sănătatea mea de fiecare dată. Eu nu fac o dată pe an analizele, eu le fac de trei ori și îmi fac toate analizele. O dată la patru luni mi-am făcut toate analizele pentru că trăim într-o perioadă a vieții în care te îmbolnăvești și nu știi că ești bolnav. Trebuie obligatoriu să îți faci analizele, tot timpul să te controlezi”, a explicat Fuego. 

 

S-ar putea să-ți placă și: „Anumite răni nu se șterg niciodată” Fuego, distrus de moartea tatălui său. Artistul și-a pierdut părintele în urmă cu câțiva aniGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel