Fructul FATAL, adorat de Prințesa Diana. McGrady, despre REȚETA ei preferată: Mânca un bol întreg

Data publicării:
Sursa foto: Prințesa Daiana, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Prințesa Daiana, captură YouTube

Fostul bucătar al Prințesei Diana a făcut dezvăluiri despre preferințele culinare ale acesteia și despre fructul ei preferat.

Prințesa Diana a fost una cea mai iubită membră a Familiei Regale britanice, iar povestea ei este cunoscută de toată lumea. Chiar dacă în perioada când era în viață nu s-au putut spune prea multe despre ea, despre pasiunile sale sau plăcerile sale, după moartea sa au ieșit la iveală o mulțime de detalii, inclusiv despre problemele din mariajul cu Prințul Charles și despre amanta Prințului, Camilla Parker. 

Ei bine, printre dezvăluiri se află și plăcerile alimentare ale Prințesei Diana, iar Darren McGrady, fostul bucătar regal al Prințesei Diana, a vorbit despre preferinţele culinare ale acesteia pe canalul său de YouTube.

Darren McGrady a gătit în palatele regale între anii 1982 și 1993, timp în care s-a deprins cu gusturile și antipatiile culinare ale membrilor familiei regale britanice.

Darren McGrady a dezvăluit că nu a fost tocmai un bucătar bun, ba chiar odată a lăsat pastele la fiert în timp ce era prins într-o conversație, apoi a provocat o scurgere de gaze în bucătăriile Palatului. Potrivit lui, din fericire, Prințesa Diana a fost salvată de "12 pompieri grozavi", iar el a descoperit cu uşurare că bucătăria nu era distrusă complet.

În ceea ce privește fructele, bucătarul regal susţine că Prințesa Diana avea gusturi neobişnuite, iar când Prinții William și Harry erau copii, ea mânca un bol întreg cu fructul ei preferat.

Care era fructul preferat al Prințesei Diana. Mâncat cum nu trebuie, poate fi fatal

Darren McGrady a spu că Prinţesei Diana îi plăcea foarte mult fructul exotic litchi.

"Îi plăcea să mănânce litchi. Mânca un bol întreg. Curăţa singură fructele", îşi aminteşte fostul bucătar regal care a gătit timp de 11 ani și pentru Regina Elisabeta, potrivit  Daily Express.

Ce ese litchi?

Litchi este un fruct care conține minerale, vitamine și antioxidanți: vitamin C, potasiu, cupru, epicatechină. Toate acestea oferă protecţie împotriva unor boli precum diabetul sau cancerul, dar şi a afecţiunilor cardiovasculare. Iată de ce oferă un plus de elemente nutritive în cadrul unei diete sănătoase.

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel