Friptura de miel, cum o faci foarte fragedă și aromată: Ai nevoie de 3 ingrediente

Friptură de miel, sursa pixabay/ autor Shutterbug75
Descriere foto: Friptură de miel, sursa pixabay/ autor Shutterbug75

Medicul nutriționist Anca Hâncu a explicat de ce carnea de miel este mai greu de digerat și ce truc folosește pentru marinarea ei. 

"Carnea de miel provine de la animal tânăr, care are niște proteine tinere cu acizi nucleici foarte greu digerabili și atunci va trebui marinată înainte. Am o rețetă de a marina carnea de miel cu rozmarin. Rozmarinul este foarte util în marinare, de asemenea, cimbrul este cel care potențează valoarea nutritivă a cărnii și, adăugat ca și condiment, poate să frăgezească, de fapt, carnea. Ca și gospodină vă spun acum: o friptură de miel făcută cu vin și la foc mic, la cuptor, dar mult timp, chiar și două ore, va deveni foarte fragedă și digerabilă. 

Pentru cei care au probleme cu digestia, mai ușor digerabilă este carnea de ied. Este mai dietetică, mai ușoară și se poate digera mai repede. 

Citește continuarea pe dcmedical.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 23 apr, 14:56 | Categorie: Retete
Get it on App Store Get it on Google Play