Fratele lui Paul Walker, omagiu emoționant pentru regretatul actor. Și-a numit fiul după numele său: „Acest nume datează de patru generații”

Data publicării:
Paul Walker, captură video Youtube/ Gamerstrix
Descriere foto: Paul Walker, captură video Youtube/ Gamerstrix

Paul Walker a fost din nou omagiat de către fratele său, Cody, într-un mod unic.

Cody, fratele lui Paul Walker, și-a numit fiul nou-născut după regretatul actor. Starul din Fast and Furious a murit în mod tragic într-un accident de mașină, la vârsta de 40 de ani, în 2013 și, la aproape un deceniu de atunci, fratele său Cody Walker, în vârstă de 34 de ani, și soția sa Felicia se bucură de venirea pe lume al celui de-al treilea copil, cei doi având deja o fetiță de 5 ani și încă un băiețel de 2 ani.

„În noiembrie anul acesta se vor împlini 10 ani de când l-am pierdut pe fratele meu, Paul, și am simțit că acum este momentul potrivit. Atât eu, cât și fratele meu, Caleb, ne vom opri aici din a mai face copii. Fratele meu, Paul, se numea Paul William Walker IV, iar acest nume datează de patru generații. În cadrul familiei, i se spunea "micul Paul" sau "Paul 4", chiar dacă l-a depășit rapid pe tatăl nostru la înălțime. A fost important pentru mine ca acest nume să fie dus mai departe.”, a declarat Cody pentru, potrivit presei internaționale.

Te-ar putea interesa și: Beyonce, un ultim omagiu pentru Tina Turner, pe scena din Paris. Momentul emoționant prin care și-a surprins fanii

Ce alt omagiu emoționant i-a mai adus Cody lui Paul Walker

În 2018, Cody i-a adus un alt omagiu emoționant fratelui său decedat, înainte de lansarea documentarului I am Paul Walker.

„Ai fost și încă ești cea mai mare sursă de inspirație a mea. Și știu că m-ai pocni chiar acum pentru că te-am pus în lumina reflectoarelor, mai ales că ți-ai petrecut cea mai mare parte a vieții ascunzându-te de Hollywood BS. Fiecare dintre noi este norocos că te-a avut ca frate, prieten, fiu și tată și nu vom uita niciodată viața nebună pe care ai trăit-o și modul în care te-ai ținut cu picioarele pe pământ.”, spunea Cody la vremea aceea.

Citește și: Celine Dion și-a anulat toate concertele, din cauza diagnosticului crunt. Ce spun doctorii despre starea artistei: „O boală devastatoare”

Vin Diesel își amintește mereu de Paul Walker

În timp ce seria Fast And Furious se apropie de final, Vin Diesel, care își reia rolul lui Dominic Toretto în recent lansatul Fast X, spune că își amintește mereu de legătura sa specială cu Walker, datorită vechiului Dodge Charger al personajului.

„Când văd acea mașină, mă gândesc la momentul care a diferențiat această lume de orice alt film. A fost atunci când Paul Walker și cu mine eram în garajul lui Toretto, iar Dom vorbește despre un vehicul ca despre o entitate vie, care respiră.”, a declarat Diesel.

„De aceea am distribuit mașinile așa cum alte filme ar distribui actorii. Când mă gândesc la acea mașină, mă gândesc la momentul în care mi-am luat un frate în viața reală, Paul Walker.”, a mai spus actorul.

 

Paul Walker s-a stins în viață în anul 2013, după ce mașina în care se afla s-a ciocnit  de un copac cu o viteză de peste 160 km/h și a luat foc. Chiar dacă nu actorul era cel care se afla la volan, ci un prieten de-al său, niciunul dintre cei doi nu au mai avut vreo șansă de supraviețuire. Ambii au fost găsiți fără suflare, în momentul în care au venit echipajele de salvare. Durerea a fosta atunci fără margini pentru fanii care-l adorau, dar și pentru familia și prietenii săi.

VEZI și: Prințul Harry și Meghan, în prag de divorț? Semnele care i-au dat de gol: „Există probleme în căsnicie de ceva timp”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel