Francisca de la Vorbește lumea, videoclip incendiar. Kim Kardashian de România lansează piesa Tanga

Data publicării:

Ciska, co-prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea, lansează o piesă de vară, cu un vibe care duce cu gândul la vacanță și la petrecerile de pe plajă, Tanga. 

Melodia Franciscăi este însoțită de un videoclip care conține filmări și momente din locul față de care artista simte o legătură specială, Mexic.

“Tanga este un proiect sexy, de vară, de vacanță. Îmi doresc ca lumea să se distreze și să danseze pe această piesă, la petrecerile care ne-au lipsit atât de mult după această perioadă. Încă de la primul play, m-am identificat cu mesajul îndrăzneț, am asociat imediat piesa cu locurile exotice, cu formele kinky în costum de baie. Sper să vă placă și să vă bucurați de ea”, a declarat Ciska.

Piesa a fost compusă și scrisă de Șerban Cazan, Gabriel Stănoiu, Carlos Enrique Perezo (LiToo), Alexandra Stan și Marius Dia. Producția este semnată de Șerban Cazan și Alex Parker.

În ultimul an, Ciska a lansat alte două piese, Champion (feat. LiToo), și Pauvre Diable, care au fost foarte bine primite de public.

 

A slăbit 20 de kg în patru luni! „Fără operații, fără diete”

 

Frumoasa solistă Francisca Dulceanu, pe numele de scenă Ciska, a reușit performanța de a slăbi 20 de kg în doar patru luni, fără nicio intervenție chirurgicală și fără nicio dietă drastică! 


 
În urmă cu câteva luni, artista a șocat cu noua ei apariție. Cândva rotunjoară, cântăreața are acum forme demne de un manechin. 

„Este o realizare foarte mare pentru mine. Sunt aproape 20 de kilograme în patru luni și asta doar datorită prietenei mele, Carmen Barcan. Îmi permit să îi spun prietenei mele pentru că dacă la început relația a fost pacient – terapeut, acum s-a legat o strânsă prietenie și cred că facem o echipă formidabilă”, spune artista despre cea care a susținut-o moral și care i-a dat sugestii legate de stilul de viață sănătos. 

Francisca Dulceanu a povestit că pur și simplu și-a făcut un program pentru mese și s-a ținut de el.

„Nu pot să spun că mâncam dezastruos, că mâncam lucruri extrem de nesănătoase, dar pur și simplu pentru că nu avea cine să mă sfătuiască. Cu programul meu haotic mereu găseam scuza „dar nu am avut timp să mănânc, normal că am mâncat seara, că îmi era foame, trebuia să mănânc”. Automat, odată ce intri în program înveți imediat să te organizezi, nu e greu deloc”, a spus Francisca, pentru Antena3. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel