FOTO. Radu Ştefan Bănică se transformă în Delia: „Ușor iubitul meu că se rupe patul”

Data publicării:

Fiul lui Ștefan Bănică Junior se transformă în Delia.

Maratonul transformărilor continuă, în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu o gală dedicată muzicii de dragoste. Artişti unul şi unul vor urca pe scena transforming show-ului în cea de-a noua ediţie Te cunosc de undeva!, care va fi deschisă de omul care a transformat o gară mică într-un hit mare – Gabriel Dorobanţu.

Printre norocoşii cărora Ruleta le-a adus un rol de travesti se numără şi mezinul Radu Ştefan Bănică, care o va impersona pe Delia şi va pune în scenă videoclipul nu tocmai cuminte al piesei 1234 (Unde dragoste nu e).

„De abia aştept să îl văd pe tata când o să mă vadă transformat în Delia în gala asta, cântând „1, 2, 3, 4, ușor iubitu' meu că se rupe patu'”! a declarat amuzat Radu Ştefan la repetiţii, completând: „Dacă a murit la Lady Gaga, care a fost cât de cât ok, să vezi ce face la Delia!”. Aceasta a fost şi temerea profesorului de actorie, Cristi Iacob, care pe lângă sfaturile legate de personaj, i-a mai spus concurentului: „Cred că cel mai şocat va fi tatăl tău!”. 


 Cum se va descurca Radu Şţefan Bănică,  care va fi cea mai bună transformare a serii, dar şi ce le va rezerva Ruleta pentru următoarea săptămână, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului Te cunosc de undeva!. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel