FOTO. Un saxofonist din România s-a schimbat total. Dieta incredibilă cu care artistul şi-a transformat colăceii în „pătrăţele”

Data actualizării: | Data publicării:

Unul dintre cei mai buni saxofoniști din România a trecut printr-o transformare radicală în ultimii ani. La începutul carierei, artistul nu obișnuia să pozeze fără tricou, iar acum își etalează pătrățelele fără inhibiții.

Este vorba despre Mihai Andrei, care a lucrat intens la sală de forță pentru a avea un aspect fizic de invidiat. În același timp, artistul s-a ocupat de marea lui pasiune, saxofonul, prin care s-a și remarcat. Mihai Andrei a declarat că a simțit nevoia să facă o schimbare în viața lui în ceea ce privește stilul de viață și se pare că a reușit, dovada fiind zecile de fotografii pe care le postează în mediul online.

„Mă simt bine în pielea mea”

Mihai Andrei nu mai arată așa cum îl știe toată lumea. Artistul s-a schimbat foarte mult la nivel fizic, trupul său fiind transformat în totalitate. Muzicianul a declarat că nu a fost nevoit să renunțe la anumite tipuri de mâncare, însă acum practică sport regulat și rezultatele antrenamentului au fost pe măsura efortului. Cel care l-a ajutat să-și lucreze abdomenul este un bun prieten antrenor, căruia îi datorează totul.

"Nu pot sa spun ca mă aflu într-o formă excelentă, în acest sport nu ești niciodată mulțumit, pot doar sa spun ca mă simt foarte bine în pielea mea. Totul a început în urma cu 11 ani când am simțit nevoia de o schimbare în viața mea. Am început sa mă antrenez, sa mă documentez mai mult. Sunt genul de om care când vrea ceva, vrea atunci în momentul ăla, nu mai târziu iar aici lucrurile nu stau chiar așa. Este nevoie de timp, ambiție și seriozitate. Având în vedere meseria mea pe care o practic de copil, nu aveam timp sa mă odihnesc suficient, nici acum nu pot spune ca stau foarte bine la acest capitol având în vedere ca majoritatea timpului îl petrec la studio dar odată cu amânarea evenimentelor din cauza epidemiei am reușit sa mă odihnesc mai bine și am avut mai mult timp pentru antrenamente!

Un foarte mare impact l-a avut și prietenul si totodată antrenorul meu, Alexander Florescu cu care m-am antrenat în ultimii 3 ani. Pot spune ca alături de el am văzut defapt ce înseamnă ca cineva sa te observe, să-ți observe greșelile și să te corecteze, de multe ori avem impresia ca ceea ce facem este foarte bine, pana vine cineva acreditat care se dedica cu adevărat acestei meserii si iți arata defapt cat de mult greșești! El este foarte cunoscut in aceasta lume, este cotat drept cel mai bun antrenor având la activ foarte mulți oameni printre care și persoane publice care, odată cu începerea sesiunilor de antrenament alături de el au avut si rezultate în foarte scurt timp", ne-a declarat cel mai sexy saxofonist din România.

Dieta lui Mihai Andrei: "Îmi place să mănânc pui shanghai"

Deși acum are un trup de invidiat, saxofonistul a precizat că nu ține nicio dietă specială și că adoră să mănânce pui shanghai de cel puțin trei ori pe săptămână. De asemenea, Mihai Andrei consumă proteine la fiecare masă, fiind singura sa regulă.

 

"După cum bine știm, alimentația joacă un rol foarte important în acest sport și am început sa primesc întrebări de genul “ce mănânci?”, “Cate mese ai pe zi”, etc. Adevărul este ca nu mi-am socotit niciodată mesele, nu am cântărit și nu am eliminat alimentele nesănătoase din viața mea deoarece nu îmi doresc sa particip la concursuri de fitness, vreau doar sa mă simt bine în pielea mea. Îmi place să mănânc, îmi place mâncarea, mi-a plăcut mereu. Singurul lucru de care țin cont este sa mănânc alimente bogate în proteine la fiecare masa. Cel mai mult îmi place să mănânc pui shanghai, porția este foarte consistentă și după cum bine știm, pieptul de pui este un aliment foarte bogat în proteine! Adevărul este ca nu am găsit în alta parte pui shanghai gătit mai bine ca acolo. De cel puțin 3 ori pe săptămână merg la ei sau fac comanda în funcție de cum îmi permite timpul!", a dezvăluit cunoscutul saxofonist Mihai Andrei.

Trăiește și respiră muzica. Saxofonul este cartea lui de vizită, instrumentul prin care transmite emoție, pe care publicul o simte prin toți porii, o terapie a sufletului. A muncit din greu pentru a-și face un nume în lumea muzicii, iar succesul nu a întârziat să apară! În 2017 a fondat trupa "Mihai Andrei Band", cu care se bucură de mare succes, căci cererile pentru evenimente au fost foarte mari pana sa vina pandemia peste noi. Vali Vijelie, unul dintre cei mai apreciați artiști din muzica de petrecere din România, este cel cel care l-a susținut și a crezut încă de la început în talentul lui Mihai Andrei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel