FOTO Andreea Marin - mesaj emoționant pentru partenerul său, Adrian Brâncoveanu, de ziua de naștere

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Andreea Marin, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Marin, Instagram

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu de șapte ani, însă nu au planuri de căsătorie în viitorul apropiat. Într-o postare pe una dintre rețelele de socializare, Andreea Marin a ilustrat cât de mult ține la partenerul său.

Andreea a menționat că amândoi se simt fericiți și împliniți fără a oficializa relația lor printr-un mariaj. Ei preferă să își păstreze viața privată departe de ochii publicului, ceea ce le permite să se bucure de intimitatea și liniștea necesare​. Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu compun unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc.

Mesajul din partea vedetei a venit pe fondul zilei de naștere a partenerului ei cu care este de mai mulți ani împreună. Multe persoane credeau că relația dintre cei doi nu avea să țină, însă, iată că ei sunt și astăzi fericiți.

"Privește mereu spre lumină, dragostea mea! Mulți ani și buni vor veni! @brincoveanu.adrian", au fost cuvintele frumoase publicate de Andreea Marin în descrierea fotografiilor cu partenerul de viață, Adrian Brâncoveanu.

 

De altfel, urmăritorii vedetei nu s-au putut abține de la numeroasele mesaje și urări de bine pentru cei doi. „Multă sănătate!”, „Ani mulți și fericiți”, „La mulți ani”, „Sunteți cel mai frumos cuplu din România” - sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor celor doi, arătând că Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt acceptați ca una dintre cele mai bine văzute perechi amoroase din showbiz-ul românesc. 

Andreea Marin spune de ce este important să facem ceva în relațiile toxice

În altă ordine de idei, Andreea Marin este una dintre femeile care știe când să pună stop unei relații toxice și mai ales de ce. În România, multe femei au parte de astfel de evenimente neplăcute în viață, iar de multe ori ele nu pot preveni aceste situații, așa cum explică și vedeta. 

Andreea Marin se leagă de statutul femeii în relația cu un bărbat. Ea contrazice situațiile atât de dese în care anumite persoane consideră că femeia depinde de bărbatul cu care se află în relație.

„Fără el, nu știu ce aș face” - este vorba pe care vedeta o aude atât de des, însă are mai multe de spus față de acest fapt:

„Nu așa cum se întâmplă mult prea des în România noastră (n.r. a trăit o relație toxică). Ocupându-mă mult de această arie a femeilor, copiilor, am întâlnit des această percepție că femeia depinde de bărbat, poate mai mult în zonele rurale, dar și la oraș în mare măsură, și că fără el „Nu știu ce aș fi, nu știu ce aș face”. Nu există, trebuie să ai o identitate proprie, să ai frâiele propriei vieți în mâinile tale, atât în privința muncii, câștigului. Trebuie să câștigi, să nu depinzi financiar, mental, în niciun fel de altă persoană. Că este o dependență pe care tu o permiți, o vrei în dragoste, e cu totul altceva, vrei tu să fii cu persoana pe care o iubești, permiți tu asta, pentru că simți că-ți este pereche.”, a declarat Andreea Marin în cadrul Conferinței Fain și Simplu, realizată de Mihai Morar.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel