Fostul socru al Antoniei nu vrea să mai audă de artistă. Ciro Castellano nu a iertat-o pe fosta noră: "Pentru noi este un subiect închis!"

Data publicării:
Antonia, sursa instagram
Descriere foto: Antonia, sursa instagram

Familia fostului soț al Antoniei nu vrea să mai audă de artistă, deși aceasta a revenit la relații mai bune cu tatăl fetiței sale.

Antonia și Vincenzo Castellano au divorțat în urmă cu doi ani în mod oficial, după ce o bună perioadă de timp s-au luptat  pentru custodia Mayei, fetița pe care o au împreună. Cu toate astea, cei doi au revenit la gânduri mai bune, de dragul fetiței lor. 

Deși acum cei doi se înțeleg, părinții lui Vicenzo Castellano nu vor să mai audă de artistă. Afaceristul a declarat, într-un interviu acordat Playtech.ro, că nu vrea să mai audă deloc de fosta noră și consideră că toate subiectele legate de ea sunt încheiate pentru întreaga familie: "Nu ne mai interesează acest subiect, Antonia. Totul e de domeniul istoriei. Pentru noi este un subiect închis!", a mărturisit Ciro Castellano, pentru playtech.ro

 

În urmă cu 7 ani, relația dintre Antonia și fostul socru era una cât se poate de normală. Cei doi erau extrem de apropiați, iar artista îi spune socrului său tot ce avea pe suflet. Mai mult, bărbatul spunea, la acea vreme, că artista i-a recunoscut că intrase într-o altă relație atunci și nu mai avea sentimente pentru fiul lui:

"Antonia era foarte deschisă cu mine. Vorbeam aproape orice. Cu mine era sinceră. Spre exemplu, mie mi-a recunoscut că are o altă relaţie şi că nu mai are sentimente pentru Vincenzo. Lucrurile însă s-au schimbat, iar Antonia, brusc, nu mai vorbeşte cu mine. Cineva a învăţat-o să facă asta! Nu ştiu ce s-a întâmplat.", povestea Ciro Castellano acum 7 ani, în cadrul unei emisiuni tv.

Citește și : Antonia și Vincenzo Castellano s-au împăcat. Cum au fost surprinși cei doi la ziua fetiței lor, Maya /FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel