Antonia și Vincenzo Castellano s-au împăcat. Cum au fost surprinși cei doi la ziua fetiței lor, Maya /FOTO

Antonia și Vincenzo Castellano au îngropat securea războiului după 7 ani de la despărțire. 

Antonia și Vincenzo Castellano s-au împăcat la 7 de la despățirea presărată cu multe acuzații. Chiar dacă au fost la cuțite timp de mulți ani, iată că Antonia și fostul ei soț au dat uitării tot ce a fost urât între ei și au reveni la sentimente mai bune de dragul fiicei lor, Maya. 


Fiica celor doi și-a aniversat ziua de naștere, iar Antonia și Vincenzo Castellano au fost alături de ea. Cei doi chiar s-au fotografiat împreună, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat și s-au distrat de minune la petrecere. 

 

 


Divorțul celor doi a durat șapte ani, iar Antonia este nevoită să stea departe de fiica ei, Maya, care locuiește cu tatăl ei în Italia. Artista spune că suferă teribil din această cauză. 


„E greu să știu că (n.r. Maya) nu se simte bine și nu îi sunt alături. E greu să nu fim de Crăciun sau alte sărbători importante împreună, să nu facem teme împreună, vacanțe. Sunt multe momente dificile și sper să putem recupera de acum încolo”, a declarat Antonia pentru VIVA!


În urma divorțului care a durat șapte ani și s-a finalizat recent, Antonia și-a câștigat în instanță dreptul de a o vedea pe fiica sa și ca aceasta să vină în România să o viziteze, însă judecătorii au decis ca micuța să locuiască în Italia, cu tatăl ei. Antonia mai are 2 băieți alături de artistul Alex Velea. 


„Viața m-a pus în situații incomode, dar indiferent de ceea ce mi se întâmplă, o să fiu mereu acolo pentru copiii mei, să lupt pentru ei și să am grijă de ei. Este greu să fii mamă pentru trei copii, de vârste diferite și stadii diferite …. în special pentru că trebuie să fiu părinte de la distanță pentru unul dintre copiii mei. Doamne, cât de dificil e și cât de tare doare. Și, da, îmi fac griji că nu fac totul bine și mă cuprind emoțiile, iar anxietatea preia controlul. Totodată, simt că nu este drept, dar încerc să fac să fie bine. Sper din inimă că și ei mă iubesc la fel de mult precum sufletul, trupul și inima mea îi iubesc pe ei. Mai sper că într-o zi viața mea se va întoarce la normal”, a scris Antonia pe InstaStory, în urmă cu ceva timp. 

 

Citește și: Delia a urcat pe munte la peste 4.000 de metri: „Am adrenalină adunată cât pentru o săptămână”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 26 aug 2021, 20:45 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play