Fostul principe Nicolae a devenit tată: „Regele Mihai, bunicul meu, ne ocrotește”

Data publicării:
Nicolae al României și Alina Binder. Foto Instagram
Descriere foto: Nicolae al României și Alina Binder. Foto Instagram

Fostul principe Nicolae a anunțat venirea pe lume a fiicei sale, Maria Alexandra. 

Alina Binder, soția fostului principe Nicolae, a născut sâmbătă seară o fetiță. Marele eveniment a fost anunțat chiar de proaspătul tătic, pe rețelele de socializare. 

„Sunt bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria, și fetița noastră sunt perfect sănătoase. Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile', se arată într-un document oficial, postat de fostul pricipe Nicolae.

Micuța Maria-Alexandra a venit pe lume chiar în ajunul unei sărbători mari, pe 7 noiembrie, înaintea Sfinților Arhangheli Mihai și Gavril. Fostul principe a considerat că aceasta nu este o coincidență, ci un semn că bunicul său, Regele Mihai, îl ocrotește din cer. 

„Regele Mihai, bunicul meu, ne ocrotește, iar eu sunt mândru că port mai departe numele lui. La mulți ani celor care poarta numele Sfinților Mihail si Gavriil', a spus fostul principe Nicolae.

 

 

Alteța Sa Regală Principesa Elena a felicitat proaspeții părinți.

„Alteța Sa Regală Principesa Elena a aflat cu mare bucurie vestea nașterii celei de-a doua nepoate a sa, Maria-Alexandra, fiica fiului ei Nicolae și a soției acestuia, Alina.

Principesa Elena, alături de întreaga Familie Regală, urează nou-născutei sale nepoate noroc în viață, înțelepciune și sănătate!

Fotografia face parte din colecția personală a Principesei Elena și înfățișează pe copiii ei, Nicolae și Karina, în anul 1989”, au transmis pe rețelele de socializare. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel