Fostul iubit al Irinei Rimes, declarații halucinante. Killa Fonic: „Mă consider dependent de sex. Sărăcia e o boală care manipulează creierul”

Data publicării:

Killa Fonic, fostul iubit al artistei Irina Rimes și-a deschis sufletul și a vorbit despre greutățile din viața sa și despre cum i-a fost pavat drumul spre succes. 

Killa Fonic este astăzi un artist extrem de apreciat, cu un portofoliu vast de colaborări. 

A făcut parte din trupa Șatra Benz, după care a pornit pe cont propriu, înregistrând hituri peste hituri cu Ami, Emaa, dar și  alături de Carla’s Dreams

Killa Fonic a avut o viață extrem de grea înainte de a începe să câștige bani din muzică și să o cunoască pe Irina Rimes, cea care i-a deschis inima artistului. Cei doi nu mai formează acum un cuplu. 

Invitat la podcastul lui Damian Drăghici, Killa Fonic vorbește despre dramele din viața luim despre sărăcie, dependențe dar și despre cum a reușit să depășească toate greutățile. 

“Am avut 10 ani la rând. (n.r. depresie) Din păcate, tatăl meu nu reușea să o facă pe mama fericită, în sensul în care nu prea își dădea interesul în a-și susține familia. Noi am fost foarte săraci, iar sărăcia e o boală care manipulează creierul în forme foarte urâte. Te bagă în depresii, scoate cele mai urâte părți din tine.

Poate să sune amuzant, dar eu mă consider dependent de sex. Sunt obsedat de asta, mă gândesc la asta în orice secundă posibilă, Câteodată mă și inspiră, câteodată mă obosește”, a declarat Killa Fonic

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel