Fostul iubit al Cristinei Cioran rupe tăcerea: „Eu vreau și acum să mă căsătoresc cu ea, dar nu ai văzut cum îmi vorbește?”

Data publicării:
Sursa foto: Alex Dobrescu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Alex Dobrescu, Facebook

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au parte de o despărțire cu scântei. 

Cristina Cioran și iubitul ei, cu care are împreună o fetiță, au pus punct relației de iubire, în urmă cu câteva zile. Vestea despărțirii i-a șocat pe fani, întrucât actrița abia ce fusese cerută în căsătorie recent, anunțând faptul că va avea loc și nunta foarte curând. Spre surprinderea tuturor însă, Alex Dobrescu a anunțat într-o zi pe rețelele de socializare faptul că este „fostul iubit” al vedetei, de unde a pornit o întreagă avalanșă se reacții și declarații. Mai mult, Cristina Cioran confirma vestea la vremea aceea, chiar dacă aceasta nu și-ar fi dorit să facă public acest lucru intim atât de curând. Totuși, actrița nu s-a arătat a fi radicală cu privire la acest subiect și nu nega posibilitatea unei împăcări.

Ce a ieșit însă la iveală, zilele trecute,  a șocat pe toată lumea. Iubitul actriței a făcut publice o serie de conversații pe care le-a purtat cu aceasta, în care se vedea clar faptul că relația dintre cei doi este definitiv încheiată. Cristina Cioran i-a adresat lui Alex Dobrescu mai multe replici dure, ba chiar a folosit și câteva cuvinte care nu o caracterizează pe actriță.

„A ajuns să râdă toată lumea e fostul iubit prăjit al Cristinei Cioran. Mare prost ești. Cine ești tu? Un ins. Eu am făcut ceva în viața asta.. tu, nimic.”, au fost doar câteva dintre cuvintele dure pe care Cristina Cioran i le-a adresat fostului ei iubit.

„Astea le postez.”, i-a spus Alex Dobrescu. 

„Foarte bine, să știe toată lumea.”, a fost replica dată de actriță.


Ce spune Alex Dobrescu despre despărțirea de Cristina Cioran

Deși este evident faptul că între cei doi sunt anumite neînțelegeri, Alex Dobrescu spune că el nu se ceartă cu iubita sa și că își dorește, în continuare, să se căsătorească cu ea. 

„Mă simt perfect acum, chiar sunt bine. Cristina nu a avut discuții cu mine? A avut doar cu ea singură, nu v-ați uitat la acele mesaje pe care le-am postat? A fost doar un monolog cu ea însăși. Eu vreau și acum să mă căsătoresc cu ea, dar nu ai văzut cum îmi vorbește? Mă comport așa pentru că am un caracter oscilant?”, a declarat Alex Dobrescu pentru Click!


Cum a reacționat Cristina Cioran, după ce a văzut conversațiile făcute publice

Chiar dacă vedeta l-a îndemnat pe bărbat să facă publice acele informații, aceasta nu se aștepta ca Alex Dobrescu chiar să recurgă la acel gest. Imediat după ce toată lumea din mediul online a citit acea conversație, actrița a postat și ea prima reacție.

„Când un bărbat nu acceptă o despărțire… Iată ce face! Șantaj… Amenințări … Minciuni. Îmi dau seama cât e de amuzant pentru toată lumea… și pentru mine. Așa bărbat? Dar toate trec… mai e puțin.”, a scris Cristina Cioran pe rețelele de socializare.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel