Fostul iubit al Cristinei Cioran are deja o nouă iubită. Lovitură dură pentru actriță

Data actualizării: | Data publicării:

Alex Dobrescu s-a afișat deja cu o nouă domnișoară, la aproximativ două săptămâni de când anunța despărțirea de Cristina Cioran. 

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au fost protagoniștii mai multor scandaluri, în ultima vreme, după ce iubitul celebrei actrițe a declarat public faptul că a pus capăt relației de iubire cu aceasta. Această veste a venit însă ca un șoc pentru fani, întrucât cei doi abia se logodiseră de curând, când declarau faptul că urmează nunta. Cei doi au împreună și o fetiță, însă se pare că neînțelegerile, dar și diferențele de opinie, după cum declara vedeta, i-au pus să spună stop relației. Totuși, dacă Cristina Cioran mai vedea o urmă de împăcare, este clar că tatăl copilului ei nu mai crede deloc în povestea lor de dragoste. Cel puțin asta o demonstrează ultima fotografie pe care Alex Dobrescu a publicat-o în mediul online, unde se sărută deja cu o altă domnișoară, semn că a trecut peste despărțirea de Cristina Cioran. 

Alex Dobrescu: „Eu vreau și acum să mă căsătoresc cu ea”

În urmă cu câteva zile, fostul iubit al Cristinei Cioran a făcut publică o conversație pe care a purtat-o cu vedeta. Aceasta îi aducea mai multe acuzații dure, folosind chiar un limbaj care nu o caracterizează pe blondină. Bărbatul a amenințat-o însă atunci că va face publică discuția, însă Cristina Cioran nu a dat prea multă importanță. 

„A ajuns să râdă toată lumea e fostul iubit prăjit al Cristinei Cioran. Mare prost ești. Cine ești tu? Un ins. Eu am făcut ceva în viața asta.. tu, nimic.”, au fost doar câteva dintre cuvintele dure pe care Cristina Cioran i le-a adresat fostului ei iubit.

„Astea le postez.”, i-a spus Alex Dobrescu. 

„Foarte bine, să știe toată lumea.”, a fost replica dată de actriță.

VEZI și: Cristina Cioran, cerută de soție, la prima oră a dimineții. Cum a surprins-o iubitul ei: „El își dorește foarte tare oficializare”

 

Chiar dacă replicile vedetei au fost extrem de dure, semn că este foarte afectată din cauză situației create, Alex Dobrescu susținea, în continuare, că vrea să se căsătorească cu aceasta, însă vedeta este cea care se comportă greșit. 

„Mă simt perfect acum, chiar sunt bine. Cristina nu a avut discuții cu mine? A avut doar cu ea singură, nu v-ați uitat la acele mesaje pe care le-am postat? A fost doar un monolog cu ea însăși. Eu vreau și acum să mă căsătoresc cu ea, dar nu ai văzut cum îmi vorbește? Mă comport așa pentru că am un caracter oscilant?”, a declarat Alex Dobrescu pentru Click!

Cum a reacționat Cristina Cioran, după ce a văzut conversațiile făcute publice

Chiar dacă vedeta l-a îndemnat pe bărbat să facă publice acele informații, aceasta nu se aștepta ca Alex Dobrescu chiar să recurgă la acel gest. Imediat după ce toată lumea din mediul online a citit acea conversație, actrița a postat și ea prima reacție.

„Când un bărbat nu acceptă o despărțire… Iată ce face! Șantaj… Amenințări … Minciuni. Îmi dau seama cât e de amuzant pentru toată lumea… și pentru mine. Așa bărbat? Dar toate trec… mai e puțin.”, a scris Cristina Cioran pe rețelele de socializare.

Citește și: Cristina Cioran, mamă pentru a doua oară, la 45 de ani: „Societatea dă foarte puține șanse femeilor care depășesc vârsta aceea „normală” și obișnuită”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel