Cristina Cioran, mamă pentru a doua oară, la 45 de ani: „Societatea dă foarte puține șanse femeilor care depășesc vârsta aceea „normală” și obișnuită”

Data publicării:
Cristina Cioran, foto Instagram
Descriere foto: Cristina Cioran, foto Instagram

Cristina Cioran își dorește să aducă pe lume și al doilea copil.

Cristina Cioran, în vârstă de 45 de ani, a devenit mamă pentru prima dată în 2021. Vedeta a adus pe lume o fetiță.

A născut prematur

În urmă cu un an, viața Cristinei Cioran se transforma într-un coșmar. Ceea ce trebuia să fie una dintre cele mai frumoase zile din viața ei, a devenit un coșmar. Actrița a născut prematur, cu 2 luni mai devreme, iar fiica ei a fost atât de fragilă, încât a fost nevoie ca micuța să rămână internată în spital câteva săptămâni. Mai mult, vedeta și-a putut vedea fiica abia la 24 de ore de la naștere și, ulterior, o putea vizita o singură dată pe săptămână. 

Din fericire, Emma a fost suficient de puternică încât să treacă cu bine peste problemele de sănătate. 


Zilele trecute, Cristina Cioran a fost invitată în platoul emisiunii Exclusiv Vip, de la Prima TV, unde a venit, pentru prima dată, și cu fiica ei. 

Actrița a povestit cum a fost primul an din rolul de mamă și cum a schimbat-o venirea pe lume a micuței. 

„S-a grăbit să vină pe lume. Acum are 13-14 kilograme. 1 an și 2 luni. Zice mama, unei prietene îi spune baba, la nani-nani zile nei-nei, a început să vorbească un pic, dar nu se grăbește”


Vara aceasta a reușit să scape de kilogramele acumulate în sarcină

„Ține de ambiție și nu numai. Am realizat că în ultima perioadă, cumva, mă abandonasem, și am realizat că nu mai încap în nimic. Regimul l-am început în iulie, înainte de ziua ei”, a declarat actrița.

Își dorește să devină mamă pentru a doua oară

Acum, la un an de la prima naștere, Cristina Cioran se gândește, cu emoție, și la al doilea copil. 

„Ne mai dorim (n.r. un copil), da. Dacă ar veni această binecuvântare de la Dumnezeu, ar fi minunat. Nu aș da aceste luni și această experiență pentru nimic în lume (n.r- aproape plângând). Iubitul meu are un băiețel dintr-o căsnicie anterioară, Noel, care are șase ani și se înțelege foarte bine cu Emma. Mie îmi plac fetițele și mi-ar plăcea încă o fetiță, dar dacă este băiețel, cu atât mai bine. Nici nu contează asta, contează sănătos să fie. Trăiesc un moment pe care nu l-am cunoscut până acum. Așa a fost să fie, să nasc la 44 de ani. Acum am 45 împliniți, sunt foarte mândră de mine. Suntem foarte bine așa și ar fi foarte frumos să mai vină un bebeluș. Societatea dă foarte puține șanse femeilor care depășesc vârsta aceea „normală” și obișnuită. Cred că de multe ori trăim cu asta în cap: că femeile nu trebuie să facă copii după 40 de ani. E greșit”, a dezvăluit Cristina Cioran.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel