Fostul antrenor al lui Victor Cornea, comentariu ironic la adresa Andreei Bălan: „Ea îi este antrenor și manager”

Data publicării:

Victor Cornea ar fi încheiat colaborarea cu antrenorul care i-a fost alături ani de zile. 

Victor Cornea a participat recent la proba de dublu desfășurată la Australian Open 2024, alături de Nsriram Balaji. Chiar dacă tenismenul ar fi trebuit să meargă la Melbourne împreună cu antrenorul său, acesta și-a făcut apariția alături de Andreea Bălan, cea care îi este cea mai mare susținătoare, de când formează o relație cu el. Chiar dacă are, la rândul său, o carieră solicitantă, blondina nu ratează cele mai importante meciuri ale iubitului său. Totuși, cu această ocazie a ieșit la iveală faptul că cel care l-a învățat acest sport și l-a introdus în această lume, Marius Vecerdea, a încheiat colaborarea cu tenismenul, după 18 ani de zile. Mai mult, fostul antrenor a făcut chiar și un comentariu ironic la adresa artistei.

"Nu sunt în Australia, pentru că este prea departe și nu era sigură participarea. În plus, antrenor și manager îi este Andreea Bălan", a declarat Marius Vecerdea, pentru mediafax.ro.

VEZI și: Diva din showbiz care și-a amenințat soțul cu moartea: „Mi-a pus cuțitul la gât.” Ce a făcut-o să recurgă la acest gest: „I-am zis „Te omor”

Cum l-a cunoscut Andreea Bălan pe Victor Cornea

Andreea Bălan trăiește în prezent cea mai frumoasă poveste de dragoste, care a fost deja scrisă de câteva luni bune. Astfel, într-un moment din viața sa în care nu se aștepta neapărat la o relație serioasă și mai ales nu se aștepta ca spațiul virtual să fie locul în care să-și găsească marea iubire, vedeta l-a întâlnit pe Victor Cornea. Între cei doi s-a legat din prima o chimie, iar conversațiile au curs firesc, povestea artista în urmă cu ceva timp.

”Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo 2 minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat. Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1.5 milioane (nr. de vizionări). El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram că el nu mă urmărea. Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj „Felicitări, Andreea, ești genială”. Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu „Ce frumoasă sunt”, că nu mă interesează. Când mi se scrie să mă cucerească, nu mă interesează, nu răspund. Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram, nu e locul potrivit. Acestui mesaj am răspuns tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și apoi am început să vorbim”, a povestit Andreea Bălan la Xtra Night Show.

Citește și: Soțul Ioanei Ginghină, victima hate-ului în online: „Îi scrie lumea că nu e frumos, că a avut noroc că m-a găsit pe mine. Eram șocată”

Ce spune despre diferența de vârstă

Mai mult, faptul că între cei doi este o diferență de vârstă de 9 ani, vedeta fiind cea care e mai mare din relație, i-a pus pe mulți să le pună la îndoială povestea de dragoste. Cu toate acestea, Andreea Bălan nu vede niciun impediment în acest lucru, întrucât înfățișarea sa arată oricum mai tânără, spune ea. 

„Universul mi-a dat fix ceea ce-mi doream. Multă iubire și o persoană foarte potrivită pentru mine. Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cel puțin cu 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede și întotdeauna am simțit că voi fi cu cineva mai tânăr decât mine, așa am simțit în manifestările și meditațiile mele, mă simt foarte tânără, deși am o experiență vastă. Eu, ca și suflet, sunt foarte tânără și copilăroasă.”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars.

Citește și: Andreea Tonciu a primit interzis de la soț pentru a mai apărea la TV: „Nu m-a lăsat. Plângeam, eram în depresie”. Ce oferte a refuzat



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel