Diva din showbiz care și-a amenințat soțul cu moartea: „Mi-a pus cuțitul la gât.” Ce a făcut-o să recurgă la acest gest: „I-am zis „Te omor”

Data publicării:

O fostă concurentă „Bravo, ai stil!” a dezvăluit cum și-a prins soțul că este pe cale să o înșele. 

Larisa Udilă formează alături de Alex Ogică una dintre cele mai longevive relați din showbiz-ul românesc, care se întinde deja de peste 10 ani de zile și din care a rezultat și băiețelul lor minunat, Milan. Cu toate acestea, chiar dacă acum pare că lucrurile sunt roz între ei, iar armonia le caracterizează legătura, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a vorbit deschis despre un moment în care partenerul său era pe punctul de a călca strâmb. Aceasta a descoperit accidental cum el vorbea la telefon cu un bun prieten și punea diferite întrebări cu privire la o domnișoară, al cărei fizic îl impresiona considerabil. Auzind complimentele, influencerița nu a mai stat pe gânduri și a apelat la un gest extrem. 

„Mi-a pus așa cuțitul (n.r la gât), da serioasă și cu nervi. A fost pentru prima oară când m-am speriat. Nu cred că ar fi făcut-o, dar m-am speriat puțin, s-a prescris, a fost acum 10 ani”, a spus  Alex Ogică, în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță.

„Eram acasă la el și i-am spus că intru să fac un duș. El a rămas în bucătărie, omul era sigur că am intrat în baie. Nu am avut niciun gând să ascult la ușă, crede-mă. Pur și simplu am văzut un coș pe fața mea și am mers către oglindă, care oglindă era lipită de ușă. Mă duc să mă uit la coș și aud o conversație: „Da, măi, e bună aia! Mamă... El întreba cine e și am deschis ușa, am scos cuțitul și i-am zis „Te omor”, s-a speriat băiatul ăla de la telefon ”, a mai povestit și Larisa Udilă.

Te-ar putea interesa și: Andreea Tonciu a descoperit că soțul voia să o înșele cu o rusoaică: „Ce scandal a ieșit, voia să plece în Rusia să o cunoască”

Cum a descoperit Larisa Udilă că bărbatul vrea să o înșele

Nu a fost însă singurul moment în care Larisa Udilă a descoperit faptul că soțul său este interesat și de alte domnișoare. Fără pic de transparență, aceasta a dezvăluit cum l-a prins pe Alex Ogică cum trimitea mesaje altor femei pe rețelele de socializare. Până acolo însă, bărbatul și-a făcut un cont fals, pe care partenera sa să nu-l poată descoperi și cu ajutorul căruia să poate să cucerească orice domnișoară. Cu toate acestea, popularitatea vedetei este prea crescută în mediul online, motiv pentru care una dintre femeile care a primit mesaj de la acesta i-a semnalat imediat Larisei.

„Nu a călcat atât de strâmb încât să nu pot să mai iert. A trimis mesaje și mi-au scris fetele înapoi. Își făcuse un cont fals de Instagram, am mai povestit asta, dar vă mai spun. Pe contul pe care eu îl știam, avea doar poze cu mine. Pe contul fake și-a pus o poză de profil cu semnătura lui. În momentul în care mie mi-a scris fata respectivă mi-a zis că cineva și-a făcut un cont fals cu pozele iubitului tău și îmi scrie. Eu eram convinsă că era un cont fals, până când am văzut semnătura și m-am gândit că cine îți copiază ție semnătura?”, a mai povestit fosa concurentă „Bravo, ai stil!.”

Citește și: Andreea Tonciu a primit interzis de la soț pentru a mai apărea la TV: „Nu m-a lăsat. Plângeam, eram în depresie”. Ce oferte a refuzat



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel