Fosta soție a lui Marian Drăgulescu face bani din poze ”deochiate”: Eu am poze nud de forte mulți ani

Larisa Drăgulescu, fosta soție a sportivului Marian Drăgulescu, își câștigă existența dintr-un proiect inedit: poze și clipuri ”deocheate”. 

Larisa Drăgulescu spune că este foarte încântată de activitatea online pe care o desfășoară și că nu are mustrări de conștiință, chiar dacă există voci care o blamează. Fosta soție a sportivului s-a reprofilat. Își vinde pozele deochiate pe internet, iar sumele încasate o încântă, la fel și faptul că a prins curaj să-și exploateze această latură artistică. 

”Este un domeniu nou, un proiect nou și am decis să mă implic total în lucrul acesta pentru a avea și beneficii importante de pe urma lui. Este vorba despre un proiect care conține poze și clipuri cu conținut... și chiar dacă există oameni care să mă blameze pentru ce am decis să fac, nu mă interesează prea tare, atâta timp cât mie îmi este bine. Îmi asum tot ceea ce fac. Se leagă lucruri, dacă înainte eram o persoană total diferită pentru că nu îndrăzneam să fac acum asta. Undeva în mine au existat aceste lucruri, acest curaj. A existat și înainte. Eu am poze nud de forte mulți ani.”, a declarat Larisa Drăgulescu pentru Antena Stars.

Mai mult, Larisa Drăgulescu spune că a început această activitate ca o pasiune și că familia o încurajează. 

”Familia mea este de acord cu mine în orice decizie iau. Tocmai de asta nu mă interesează ce zic alții, decât cei care mă cunosc. Mai am și altă sursă de venit, dar pur și simplu îmi doresc mai mult. Îmi place ce fac, așa că de ce nu. Nu am început asta pentru că nu am bani. Pur și simplu am decis să o fac pentru că am timp liber. De ce să nu fac un lucru care poate sa îmi asigure un venit suplimentar sau bun.”, a mai adăugat vedeta.

Larisa Drăgulescu a devenit cunoscută în urma divorțului tumultos de Marian Drăgulescu, în urmă cu 12 ani. Femeia l-a acuzat pe sportiv, la vremea respectivă, că ar fi fost violent cu ea. Cei doi au împreună doi copii. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 29 ian 2021, 18:34 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience