Fosta soție a lui Ion Dichiseanu, îngenuncheată de durere: „A murit în brațele Ioanei”

Data actualizării: | Data publicării:
Ion Dichiseanu și Simona Florescu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Ion Dichiseanu și Simona Florescu, sursa foto Facebook

Simona Florescu a făcut declarații cutremurătoare după moartea lui Ion Dichiseanu. 

Ion Dichiseanu a murit pe 20 mai, la Spitalul de Urgențe Florească din Capitală. De trei luni de zile regretatul actorul era internat în spital din cauza unei infecții care i-a cauzat o pneumonie bilaterală. 


Ion Dichiseanu și Simona Floresc au fost căsătoriți 22 de ani, iar în 2008 au decis să divorțeze. Chiar dacă au mers pe drumuri separate, cei doi au rămas în relații bune de dragul fiicei lor, Ioana. 


“A murit în bratele Ioanei, asa cum și-a dorit să se întâmple, să fie alături. A murit la ora 3, atunci s-a constatat decesul. Nu ne vine să credem, se simțea mai bine până ieri. Chiar făcusem demersuri să îl ducem în Turcia, făcusem analize… De ieri se simțea mai rău, s-a decompensat și după 4 luni în spital a murit”,a spus Simona Florescu, pentru FANATIK.


Ioana Dichiseanu avea o relație foarte specială cu tatăl ei. Aceasta s-a rugat timp de 3 luni de zile ca marele actor să ajungă cu bine acasă și s-a luptat foarte mult ca acesta să fie sănătos. 


“Am sperat până în ultimul moment, credeam că, totuși, se va recupera, dar organismul lui nu a mai avut putere să lupte.  Acum tot greu cade pe Ioana și pe Adi, cu toate formalitățile… Nu pot să spun cât suferim cu toții”,  a mărturisit fosta soție a lui Ion Dichiseanu.

 
Ion Dichiseanu s-a născut pe 20 octombrie 1933 în Adjud. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București în 1959. Ion Dichiseanu s-a născut la 20 octombrie 1933, la Adjud. A absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografie în 1959. A avut o îndelungată activitate la Teatrul Nottara şi în cinematografie.

 

Fiica lui Ion Dichiseanu a dezvăluit care a fost ultima dorință a tatălui ei înainte de moarte


„Între Anastasia și tata este o legătură specială. Se iubesc, se înțeleg... În această poză, Anastasia împlinea trei anișori. Tata mi-a spus că își dorește să o țină de mânuță pe "primăvara sufletului său" în drum spre școală. În această seară la ora 22:00, dacă vreți să ne unim gândurile și rugăciunile pentru ca tata să vină curând și sănătos acasă și să i se îndeplinească dorința”, a scris fiica regretatului artist în urmă cu doar câteva zile pe Facebook. 

 

Citește și: Dramele care i-au marcat viața marelui actor Ion Dichiseanu: „Sufăr în tăcere. A trebuit să dansez, chiar dacă o aveam pe sora mea moartă acasă”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel