Fosta iubită a lui Dani Mocanu, stop cardio-respirator. Bia Khalifa, cu țigara în gură, pe patul de spital, după ce a fost resuscitată: „M-am trezit șocată”

Data publicării:

Bia Khalifa, fosta iubită a lui Dani Mocanu și fostă concurentă IUmor, a trecut prin momente de groază. 

Bia Khalifa a ajuns de urgență la spital, din cauza unor dureri insuportabile. Medicii au decis să o opereze de urgență de apendicită, însă înainte de a ajunge pe masa de operație, fota concurentă IUmor a făcut stop cardio-respirator, chiar înainte de a ajunge pe masa de operație, din cauza fricii. 


''Au început dureri insuportabile, pe care nu le-am băgat în seamă. Mă durea șoldul drept, cu tot cu torace și picior.

Durerea se agravase. Nu m-am gândit că ar putea fi o problemă. Sora mea mi-a spus să mergem la spital. Era ceva grav, nu puteam să merg. Mi s-a spus că trebuie să fiu operată de apendicită. Doctorii mi-au spus că sunt foarte infectată Am făcut un stop cardio respirator. Medicii au trebuit să mă resusciteze. Când sunt foarte speriată, respir foarte greu. A fost un șoc prea mare pentru mine.

Era periculos să nu fac operația aceasta. Șocul a fost că se scoate un organ vital din corpul meu”, a spus Bia Khalifa, notează Spynews.

A fost șocată când s-a trezit

Tănăra se recuperează acum, după operație și spune că i se pare ireal prin ce a trecut. Ea urmează în continuare un tratament medicamentos și alimentar, dar este încrezătoare că starea ei de sănătate se va ameliora. 

”Nu pot să mă ridic din pat. Mi-au dat extrem de multe calmante. Fără calmante nu aș putea să rezist. Mă doare pieptul când respir. M-am trezit șocată. Mă uitam la mine și ziceam ‘’Sunt în viață, ce se întâmplă?’’, a mai spus cea care s-a iubit cu Dani Mocanu

 

Cu țigara în mână, pe patul de spital

 

Bia Khalifa a făcut mai multe Insta Stories, pe Instagram, unde le-a povestit urmăritorilor ei prin ce trece. Filmulețele au fost filmate chiar în salonul de spital, unde tânăra este internată. La un moment dat, aceasta și-a aprins o țigară, chiar în salonul de spital. 

„Asta e ultima țigară și trebuie să o savurez până vine sora mea să îmi aducă un pachet nou”. 

La final, ea aruncă țigara pe geam, dar nu înainte de a strânge scrumul, ca să nu lase dovezi că a fumat. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel