Culorile care atrag sprijinul astrelor. Cum să te îmbraci, în funcție de zodie

Data actualizării: | Data publicării:

Probabil că deja știi faptul că fiecare zodie este guvernată de o planetă, însă știi și ce culoare reprezintă acea planetă? Găsești mai multe detalii despre asocierea dintre planete și culori și cum te poate ajuta asta. 

Fiecare semn zodiacal este guvernat de o planetă dintre: Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Soarele și Luna, dar și Neptun, Uranus și Pluto, Venus, planeta iubirii, a plăcerii și a frumuseții, nu este roșie așa cum te-ai fi așteptat, ci verde, deoarece este asociată cu natura, mai degrabă. În timp ce Marte, planeta războiului, a conflictelor și a agresiunii este asociată cu roșu, nu degeaba furia te face să vezi roșu în fața ochilor.

Așadar, fiecare zodie are un guvernator, o planetă care îi reprezintă interesele. De exemplu, dacă Soarele este în Gemeni în harta ta natală, influența lui Mercur prevalează pentru semnul tău solar. „Energia” Soarelui este valorificată de Mercur, a cărui influență anulează calitățile Soarelui și determină modul în care este exprimată puterea solară. Fiecare semn zodiacal are o planetă dominantă sau două, ceea ce adaugă o dimensiune calităților sale.

Berbec/ Ascendent în Berbec: Marte & roșu aprins

Berbecilor nu le este teamă să plece într-o aventură. Îi reprezintă culoarea roșie, culoarea guvernatorului lor, Marte. Precum niște războinici, Berbecii au tendința de a acționa impulsiv. Include ceva roșu (un fular, o eșarfă) în garderoba ta, dacă vrei să primești încredere de la guvernatorul tău și să îți amintești că ești spirijinit în demersul tău de a câștiga toate luptele. 

Taur/ Ascendent în Taur: Venus & verde

Înconjoară-te de puțin verde la birou și vei vedea că primești sprijinul planetei tale guvernatoare, Venus. Poți pune o plantă pe birou. Poți alege să adaugi un plus de verde în ceea ce mănânci, sau de ce nu, ceai verde! Vei primi sprijinul naturii și te vei bucura de calmul și stabilitatea după care tânjești mereu. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni: Mercur & multicolor

Gemenii care sunt curioși și adoră conversațiile de calitate au nevoie să vadă în jurul lor ceva la fel de colorat precum mintea lor. Chiar dacă li se mai spune că au „două fețe”, nu ar trebui să pună asta la suflet. Atât de multe idei nu sunt ușor de digerat. Gemenii sunt sfătuiți să primească sprijinul lui Mercur printr-un decor multi-colorat, sau folosind o multitudine de markere sau agende cu pagini colorate. 

Rac/ Ascendent în Rac: Luna & alb

Luna este asociată cu albul. Știm că ea este cea care reflectă către Pământ lumina solară. Singurul semn zodiacal guvernat de Lună este Racul, iar acesta ar trebui să o onoreze nu doar prin decoruri imaculate, ci și prin maeriale lucioase, mătăsoase și extrem de plăcute la atingere, precum cearșafurile de satin, de exemplu. 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel