Folia de aluminiu. Beneficii MIRACULOASE pentru sănătate

Data actualizării: | Data publicării:
SplitShire, pixabay
Descriere foto: SplitShire, pixabay

Mereu ne bazăm pe folia de aluminiu pentru ambalarea alimentelor rămase pentru a le menține proaspete, însă puțini știu că aceasta este o minune pentru a trata anumite probleme de sănătate.

Folia de aluminiu este de fapt utilă pentru ameliorarea durerii și este utilizată în acest scop mai ales în tradițiile medicinale chinezești și rusești. Se crede că reglează căile din corpul nostru denumite „meridiane”. Aceste căi sunt mijloacele prin care trece energia corpurile noastre.

Dacă normalizăm aceste căi, corpurile noastre se vindecă mai repede și scăpăm de durere. Ar putea părea de necrezut, dar, așa cum se spune, trebuie să încercați pentru a crede.

Iată câteva utilizări incredibile cu folia de aluminiu pentru corp, de care probabil nu ai auzit niciodată.

Folia de aluminiu tratează durerile musculare și articulare- Înfășurând zona dureroasă cu folie de aluminiu, partea dureroasă devine din ce în ce mai puțin dureroasă. Asigurați-vă că înfășurați bine zona afectată și păstrați-o  cel puțin 12 ore. Puteți repeta acest tratament timp de 10 până la 12 zile. Ar trebui să faceți o pauză timp de șapte zile și să faceți din nou tratamentul până scăpați de durere.

Folia de aluminiu ajută la calmarea arsurilor- În timpul aventurilor noastre de gătit, uneori ne ardem și știm cu toții că acest lucru este cu adevărat dureros. Din fericire, avem folie de aluminiu în bucătarie care ne poate ajuta. Înainte de a înfășura zona arsă cu folie, asigurați-vă că rana este sterilizată și acoperită cu tifon. Lasă  zona înfășurată până când durerea dispare.

Folia de aluminiu ajută la gestionarea oboselii și a insomniei- În fiecare zi, ne confruntăm cu situații stresante și obositoare. Cu ajutorul foliei de aluminiu, puteți gestiona acum semnele de stres și oboseală creând două benzi mici. Puneți benzile în congelator pentru câteva ore și apoi, așezați-le sub ochii obosiți înainte de a vă culca. Vă veți simți revigorat la trezire!

Folia de aluminiu ajută la tratarea simptomelor de răceli și gripă- Deși facem tot ce putem pentru a nu ne îmbolnăvi, virusul este  greu de evitat, mai ales în anumite anotimpuri în care toată lumea pare să se îmbolnăvească. În nefericitul caz în care contactați un virus  sau ajungeți să aveți gripă, tot ce trebuie să faceți este să obțineți un bandaj din folia de aluminiu. Înfășurați-vă picioarele în șase până la șapte straturi de folie și plasate alternativ și păstrați-le pe cel puțin o oră. Faceți acest lucru la fiecare 2 ore, de până la trei ori.

Folia de aluminiu ajută la tratamentul artritei reumatoide- Suferați de mișcări dureroase ale degetelor și articulațiilor din cauza artritei reumatoide? Acum puteți găsi un remediu acasă care să fie eficient în ameliorarea durerii! Luați o folie de aluminiu din bucătărie și rupeți o foaie suficient pentru a vă înfășura degetele sau articulațiile dureroase. Faceți asta din când în când pentru a atenua amorțeala și durerea provocată de această afecțiune. Metoda a fost descoperită de Wilhelm Reich, student al lui Freud și este folosită și astăzi, în special de către ruși.

Folia de aluminiu vă ajută în tratarea gutei și a durerii pe tocuri- Purtarea încălțămintei incomode poate avea repercusiuni dureroase, cum ar fi durerea călcâiului și guta. Dacă se întâmplă să le experimentați, vă recomandăm să reconsiderați pantofii pe care alegeți să îi purtați. Dar, pe măsură ce căutați o pereche nouă de pantofi, durerea provocată de vechea pereche nu va dispărea cu ușurință. Pentru a ajuta la reducerea durerii, tot ce trebuie să faceți este să luați o foaie de folie de aluminiu din bucătărie și să vă înfășurați picioarele cu ea. Deoarece folia este capabilă să calmeze canalele de energie din corpul dumneavoastră, stresul pus pe picioare și călcâi va dispărea și, prin urmare, va oferi ameliorarea durerii.

Folia de aluminiu accelerează vindecarea cicatricilor după operație- Cicatricile post-chirurgicale nu se estompează cu ușurință. Cu toate acestea, aplicarea unei folii de aluminiu pe o zonă cu cicatrici poate provoca înmuierea pielii, ceea ce duce în cele din urmă la o vindecare mai rapidă și la o cicatrice mai puțin vizibilă în timp, potrivit shareably.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel