Foc, Pământ, Aer și Apă în astrologie și cum anume ne afectează banii, dragostea și sănătatea. Cum găsești ECHILIBRUL

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Ori de câte ori ne gândim la semnele noastre, este important să luăm în considerare și elementele, deoarece calitățile elementelor sunt direct legate de calitățile semnelor. Focul este energie brută: aduce lumină și arde orice atinge pentru a curăța și a crea viață nouă. Pământul ne conectează la lumea tangibilă și ne furnizează resursele de care avem nevoie pentru a ne construi viața. Aerul ne umple plămânii, dându-ne capacitatea de a comunica și de a ne conecta unii cu alții. Apa ne curăță, ne vindecă și ne hrănește.  

Corpul tău arde alimentele pentru a crea energie. Acesta este Focul. Pielea, organele și oasele tale alcătuiesc corpul tău. Acesta este Pământul. Inhalezi fiecare clipă din momentul în care te-ai născut până în ziua în care treci în eternitate. Acesta este Aerul. Nu în ultimul rând, sângele tău este vital pentru întreaga ta esență. Aceasta este Apa. Elementele sunt forme prin excelență, fiecare cu propriile calități și semnificații, iar atunci când sunt unite, oferă substanța vieții. La fel, pentru că fiecare zodie are elementul său specific, arată că suntem o specie împletită, care are nevoie una de alta pentru a supraviețui.

Poate fi ușor să crezi că ai doar un element, cel asociat zodiei tale, avem de fapt multe poziții planetare în hărțile noastre natale care influențează cine suntem în totalitate. De exemplu, Ascendentul şi poziţia Lunii în harta natală vor juca un rol semnificativ în modul în care reacționezi și în modul în care te prezinți. Celelalte planete ale tale natale – Mercur, Venus, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun și Pluto – au și ele propriile lor energii unice, dar pot cădea în diferite semne de foc, pământ, aer sau apă.

Dându-ne seama că toți suntem un amestec de multe elemente diferite, putem înțelege mai bine că există mai multe fațete ale ceea ce ne face pe fiecare dintre noi unic.

FOC

Semnele de Foc sunt: Berbec, Leu și Săgetător.

Semnele de foc sunt pasionale, curajoase și impulsive. Acești oameni ne inspiră să ne urmăm spiritul aventurier, să ne asumăm riscuri și să ne exprimăm. Au adesea un nivel ridicat de energie și entuziasm. Sunt fierbinți și strălucesc puternic. Sunt spontani, iar emoțiile lor sunt fervente. 

Semnele de Foc în dragoste:

Semnele de foc într-o relație sunt iubiți pasionali și vor urmări cu intensitate persoana care le captează interesul. Dar o flacără care arde puternic se consumă repede, iar acest lucru nu ar putea fi mai adevărat pentru semnele de foc. Este important ca semnele de foc să nu se grăbească în dragoste pentru a nu se stinge.

Cum se descurcă cu banii:

Semnele de foc acţionează cu curaj când vine vorba de bani. Dacă văd ceva ce îşi doresc, o îl obţin. Acești oameni sunt de obicei pricepuţi cu banii lor, deși natura lor impulsivă poate ieși la iveală atunci când merg la cumpărături.

Sănătate:

Acești oameni au o mulțime de energie și, ca atare, au nevoie de multă activitate fizică, mișcare, spontaneitate și varietate. Sunt competitivi, așa că s-ar putea să se bucure de sport, dar sunt și nerăbdători. O rutină dinamică de fitness le va fi de folos.

PĂMÂNT

Semnele de Pământ sunt: Taur, Fecioară și Capricorn.

Semnele de pământ sunt practice, stabile și cu picioarele pe pământ. Acești oameni sunt foarte muncitori și prețuiesc stabilitatea și securitatea în toate domeniile vieții lor. Energia lor solidă le permite să abordeze obiective și planuri pe termen lung, unde celorlalte semne le-ar lipsi perseverența. 

Semnele de Pământ în dragoste:

Semnele de Pământ sunt iubiţi de încredere, iar atracția lor este condusă de simțurile lor. Nu este superficiale în sine, dar acele indicii fizice sunt cu adevărat importante pentru aceste semne. Când vine vorba de întâlniri romantice, își doresc atracție fizică, precum și valori comune.

Citește continuarea pe astrosens.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel