Fly Project a ajuns și în TIMES SQUARE. Piesa artistului român face furori în toată lumea

Data publicării:

Cea mai virală piesă din România în toată lumea, Toca Toca a făcut 22 miliarde de vizualizari, doar de la începutul anului 2023, a cucerit Asia din nou cu un anime și a ajuns și în Times Square, New York.

Celebrul loc din America este dedicat celor mai cunoscute branduri din lumea întreagă, care sunt promovate pe panourile uriașe de pe zgârie-norii emblematici.

 

Chiar și după 10 ani de când a fost lansată, oameni din toată lumea fac acest trend al dansului pe Toca Toca, din Asia, Africa și până în Europa,

Youtube video image

“Toca Toca este cea mai iubită piesă Fly Project, a ajuns în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, iar pentru mine asta este cel mai bun lucru care se putea întâmpla cu muzica mea, bucură oamenii din toată lumea și pentru asta am ales eu să fac muzică, pentru emoția pe care o stârnește în oameni.

Faptul că acum am ajuns și în Times Square, unde sunt prezente cele mai tari branduri și cele mai mari personalitați din lume, este încă o confirmare că muzica poate trece orice barieră, dacă este iubită de oameni” spune Tudor.

 

După succesul cu Copacabana, noul hit FLY PROJECT, artistul a lansat acum câteva zile noul single - Morenita, cea mai sexy piesă FLY PROJECT de până acum, un mix de ritm și senzualitate, disponibilă pe toate platformele muzicale și magazinele digitale.

 

 

În urmă cu un an, Tudor Ionescu și Anamaria Ionescu au fost invitați la Interviurile Spectacola. 

Tudor Ionescu (Fly Project) și Anamaria Ionescu (fostă prezentatoare TV) formează unul dintre cele mai admirate cupluri din show-biz. Sunt împreună de aproape 20 ani și au reușit să rămână unul lângă altul în ciuda cumpenelor pe care le-au traversat. S-au căsătorit în urmă cu 8 ani și au împreună o fetiță superbă, pe Ilinca, în vârstă de 5 ani. 

Invitați în platoul Spectacola, cei doi au vorbit, fără perdea, despre obstacolele pe care le-au avut de depășit în cei 18 ani de relație, despre cum s-a schimbat viața lor după ce au devenit părinți.

„Bine că s-a terminat pandemia”,  a exclamat Anamaria Ionescu, în platoul Spectacola, după ce a dezvăluit că timp de doi ani a stat aproape 24 din 24 de ore alături de soțul ei. 

 

Cum au arătat cele două cereri în căsătorie, cum se împart sarcinile în cuplu, cine începe, dar și cine termină cearta, care este motivul pentru care Tudor Ionescu nu a vrut să își ia permis auto, dar și cum au reușit să își salveze relația după episodul de infidelitate, aflați din interviul de mai jos. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel