Florin Zamfirescu s-a retras la țară. Unde locuiește acum actorul după ce a renunțat la scenă

Data publicării:
Florin Zamfirescu, sursa facebook
Descriere foto: Florin Zamfirescu, sursa facebook

Florin Zamfirescu a decis să renunțe la scenă și să se retragă la țară, acolo unde se bucură de liniște.

La vârsta de 72 de ani, Florin Zamfirescu a decis să renunțe la ceea ce a făcut o viață întreagă. Mai exact, renumitul actor a renunțat la scenă și a decis să se mute la tară, lângă Capitală, acolo unde se bucură de liniște, alături de actuala soție. Florin Zamfirescu este de părere că actoria este o meserie care, la un moment dat, trebuie să se sfârșească.

„E foarte bună viața retras. Am avut posibilitatea să mă retrag, pentru că socotesc că orice meserie are o limită și nu e bine s-o practici până la capăt. Eu nu cred în moartea pe scenă. Nu cred că publicul vine la teatru să te vadă pe tine murind acolo. (...) Eu sunt mai normal, mai om.”, a declarat Florin Zamfirescu, la Antena Stars.

 

Cu toate astea, Florin Zamfirescu a precizat că decizia de a părăsi scena a fost una extrem de grea, dar a considerat că a venit momentul să se odihnească și să se bucure de restul vieții în liniște. Actorul a mărturisit că și-a găsit deja activitate prin grădină și se bucură de prezența actualei sale soții, Daciana Toma.

 

„Nu e ușor să te retragi. În primul rând, ți-e ție greu și în al doilea rând, te întreabă lumea de ce te-ai retras. (...) M-am retras într-o casă pe care am făcut-o eu, cu soția mea actuală, care e o fată minunată, și mă simt foarte bine. Am revenit la obiceiurile din copilărie. Am o grădinuță cu roșii, câte un pom din fiecare, prun, măr”, a mai spus marele actor.

 

Citește și: Mara Bănică, suspectă de COVID-19 în luna a șasea de sarcină. Vedeta se teme pentru bebelușul ei: "Am avut un atac de panică"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel