Mara Bănică, suspectă de COVID-19 în luna a șasea de sarcină. Vedeta se teme pentru bebelușul ei: "Am avut un atac de panică"

Data publicării:
Mara Banica, foto Facebook
Descriere foto: Mara Banica, foto Facebook

Mara Bănică este însărcinată în șase luni. Vedeta se teme de infectarea cu COVID-19.

Mara Bănică este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică. Vedeta se află deja în luna a șasea de sarcină, dar cu toate astea se teme din cauza infectării cu coronavirus. Mai mult decât atât, Mara Bănică este foarte îngrijorată, deoarece fiul ei cel mare, Dima, a intrat în contact cu un coleg testat pozitiv cu coronavirus. Vedeta s-a speriat foarte tare, motiv pentru care își face test anti-covid în fiecare zi, cu toate că nu are niciun simptom. Mara Bănică a declarat că din acest motiv a făcut și un atac de panică.

Mă testez zi de zi și eu, și Dima. Nu am niciun fel de simptome, sper să rămână așa, dar am avut un atac de panică. Mă tem foarte tare de boală și din cauza sarcinii, e și normal.

Mi-e frică să nu se întâmple ceva, mai ales că este un copil foarte dorit. Tot ce pot să sper este să nu îmi afecteze cumva sarcina. În rest, trec prin orice, suport orice, dar să fie bine bebelușul ”, a dezvăluit Mara Bănică pentru Fanatik.

 

Mara Bănică a precizat că nu a ales să se vaccineze, deoarece în momentul în care se chinuia să rămână însărcinată, lucrurile în ceeea ce privește vaccinul nu erau foarte clare.

”La acea vreme, pe când eu mă chinuiam să rămân însărcinată, nu era clară situația cu vaccinul. Cu trei luni înainte de a rămâne, medicii nu știau cum este cu vaccinul, mi s-a recomandat să nu îl fac. După ce am rămas însărcinată, nu era clar dacă e bine să te vaccinezi, așa că nu l-am mai făcut. Acum, văd eu, zic medicii că e ok, dar nu pot să risc” a spus Mara Bănică pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel